Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

En smakstart, kommer det mer?

321389 · » Till forumet


Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Du ska lita på mig.. skrällen kom som lovat... :)
Trist att du missade matchen.

Till sist innan jag ska sova - SÅ SJUKT KUL MED ALLA LHC FANS PÅ PLATS I KARLSTAD!!!!!!

VI ROCKAR!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Skräll? Ja tack... :) Kan ju i varje fall inte påstå att vi har någon press på oss i Karlstad, vilket är positivt.

"Bjuder på" lät trevligt, men jag har annat för mig än PPV.

Inför match, se länk.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: och nej. du missade inte mycket. Bortsett från stundtals i sista perioden var det oerhört trist att titta på. Första slet sig mina ssk polare i håret - de var verkligen urusla. Andra var snudd på lika illa. Tredje blev det lite hawaii av det hela - då var det åtminståne lite kul att se på. LHC var bättre - skulle ha vunnit, det var nog alla överens om som var där. Men - gör man inga mål så...

Norrena - han ger mig fan panikångest var och varannan minut, shit vad han lämnar kassen den killen. Verkar som han vill spela ute i stället. Man kan ju bli rädd för mindre.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Ajdå - imorgon ska i alla fall min jäkel funka - comhem bjussar på FBK-LHC , ska bli jävligt kul att se vad vi kan göra där. Jag luktar mig en liten skräll imorgon - inte bara med hjärtat denna gång. Hjärnan hade ju rätt mot SSK - så vi får hoppas den har det denna gång med.

Vi skräller imorgon. Jag är sjukt säker på det.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
qp: Jo, intrycken av gb:n är inte särskilt positiva... men den här diskussionen kanske vi ska flytta till Rögles gästbok. *beger sig*
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Ja det är f.n.v väldigt illa. En titt i vår GB rekomenderas!
Betr Roger så förstår jag naturligtvis att mitt förslag inte kan tas på allvar, men han är fortfarande väldigt poppis hos oss och jag tror att ni oxå kommer att få stor glädje av honom inom kort, då det vänder!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
qp: Är det så illa? Måste säga att jag inte har någon vidare koll på vad Rögle håller på med... menar du det sportsliga?

Men nej, jag vill inte bli av med Roger. Han har mitt förtroende, trots att marginalerna varit mot oss ett antal gånger.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Jag hade inte tid eller råd att ta mig till Södertälje, och den lånade digitalbox-f*n vägrade givetvis fungera... men jag missade nog inte särskilt mycket, verkar det som. Bara att gratulera SSK, men jag tror de får det tungt framöver ändå...

LHC - målskyttet saknas. Annars är det bra just nu.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Ja vad fan säger man....
LOJT är det enda jag kommer på som passar in på kvällens match.
Kändes inte som vi riktigt bjöd upp till dans.

SSK var riktigt riktigt usla och vi ska bara vinna en sån här match.
Typiskt att lag ska bryta trender mot just oss.... usch.

Härligt med så mycket lhc fans på plats i alla fall!
Höll jämna steg om inte snäppet bättre än ssk klacken ljudmässigt kan rapporteras från andra sidan hallen... Ett litet minus för att sången kom av sig i tredje direkt när 2-1 målet föll.

Asch . det är bara att ta nya tag, man blir bara lite lack när de inte kan bjuda till när så mycket folk åker på bortamatcher.

SSK - ni får svårt att undvika kvalspel.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Vad säger du om ett byte, ni får Waltin o vi får tillbaka Melin.;)
Tyckte synd om er förra säsongen, om du kommer ihåg, nu förstår jag ännu bättre hur ni måste ha haft det! Usch vilken situation vi sitter i nu!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Larionov: Äh fan. Jag luktar med hjärtat idag. Går och sätter en slant på 0-4 tror jag. Nu är det dags att börja rulla mot Kringelstaden.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Usch ja, LHC hade ju förra säsongen en mindre rolig egenskap, där det iaf kändes som om massor av lag vände diverse "trender" mot just oss.
Spelar man som mot DIF senast borde det inte vara något snack. Stabilt över hela banan och en Norrena som verkar ha hittat storformen. Kryddat med att självförtroendet och därmed(?) målskyttet borde vara på uppåtgående så kan det bli bra.
Å andra sidan tror jag just SSK känner, pga all historia lagen emellan, att det här är en match de kan vinna om man bara spelar smart.

Eller med andra ord... det här känns ganska öppet!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Vi menar nog ungefär samma sak allihop tror jag.

Om vi skulle diskutera matchen imorgon istället?
SSK borta - jag kommer vara där. Kommer nog dock att sitta och trycka på nån bekväm sitplats lagom anonymt en bit ifrån klackarna... Ska dit med en SSK:are nämligen så vi får nog kompromissa...

Kanske kan vara kul så kan jag resensera det enorma TRYCK som jag hoppas WL bjuder på i scaniarinken...! ;)

Har en otäck känsla bara inför matchen. Jag tror det när som helst vänder för ssk och de börjar vinna igen. Bara att hålla tummarna för att de kan vänta en match med det... Men.. usch jag har som sagt en svag aning om att vi får smaka imorgon...

Hoppas jag vaknar med annan inställning imorgon..

Kommer det några bussar från Linköping?
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Självklart inser jag syftet med "psykningar". Och ibland fungerar de också. Kan man göra dom med lite finess är det dessutom enbart underhållande.

Nej, jag överdriver inte. Tvärtom verkar du ju hålla med om det mesta, om än med lite förbehåll. Jag är inte ute efter att revolutionera WL, jag skriver bara vad jag tycker. Och hoppas kanske att tillräckligt många har samma uppfattning, det är i så fall första steget på vägen till en förändring.

Uppmaningen "Rensa ut..." var inte riktat till dig personligen, jag varken begär eller förväntar mig att du ensam skall vända tankern. Det var återigen bara min uppfattning om vad som behövs för att få WL accepterat i en större krets.
För när man kör "...LHC är dom bästa..." oavbrutet i en kvart är det mäktigt med stort M..... Och det är DET som WL skall stå för enl. min uppfattning, rätt eller fel.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Larionov: Psykningar av motståndare sker givetvis för att få dem att prestera sämre, så att ens eget lag gagnas. Det trodde jag du insåg.

Du överdriver, i mitt tycke. Som sagt, när det är hönsgård och totalt tafatt på isen är det inget konstigt om man reagerar argt, men som jag sa, ofta följs "visa hjärta" av hejaramsor.

"Rensa ut"... så j*vla enkelt det låter... det märks att du inte befinner dig i smeten. Ibland känns det lika lätt att få gehör för sina protester som det är att försöka bestiga Mount Everest med ett par halksockor på fötterna. Problemen finns djupt rotade. Tyvärr.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Är det någonsin "motiverat"? Vad är syftet? Att enbart visa sitt missnöje? Eller försöka få igång laget? Är det det senare alternativet är man ganska way out of line...
Skit samma, allt jag ville få fram är att det känns lite dubbelt när man å ena sidan slår sig för bröstet och påstår sig stötta i alla lägen, och samtidigt kan stå och vråla "visa hjärta" för att man blir besviken över att laget har en dålig dag. Senast mot HV var väl ett bra exempel. Visst, LHC spelade inte bra, men HV var/är ett bättre lag, något som även tabellen visar. Att då kapa jäms med fotknölarna (vilket kontentan blir hur man än vrider coh vänder på det) är väl kanske inte vad som behövs.
Och som jag påpekade inledningsvis; för det mesta håller klacken igång bra även i motgång. Rensa ut de töntigaste och mest pubertila ramsorna bara så är det världsklass.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Absolut. :)

Larionov: Om laget inte "faller mot ett bättre motstånd" då, utan viker ner sig mot ett sämre motstånd och förlorar efter en svag kampinsats, är det inte motiverat då? Du kan i alla fall inte påstå att det är i/efter många matcher, med tanke på hur ofta vi tvingas sjunga "vi älskar er ändå"? ;)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Självklart! Och det är väl den streak:en som just inletts?
;)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Larionov & Bobbe:
Är det inte enklare att vi vinner hela tiden istället så slipper vi hålla på med en massa trams och kan ägna oss åt att jubla, hylla och fira? :-)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Visst skall vi kunna ställa krav. Spelarna är yrkesmän, och precis som att vi kräver att bilmekanikern ska hälla olja i motorn och glykol i kylaren istället för tvärtom kräver vi att spelarna ska göra rätt saker med sitt yttersta för att laget ska vinna matcherna.
Klacken säger sig ju (enl. egen utsago) ha uppgiften a "psyka" (nåja) motståndarna och stötta det egna laget under matchen. Min fråga var hur mycket stöd det är att få höra "visa hjärta LHC" när man faller mot ett bättre motstånd? Är det ett stöd?
Om syftet är ett annat får väl WL lägga till det till "uppgiftslistan" också.

WL:s uppgifter blir då:
Psyka motståndare
Stötta laget
Såga laget offentligt när de inte spelar bra.

Tycker det ser lite märkligt ut... ;)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Larionov: Håller helt med gällande proportionslösheten, det blir väldigt ofta så att personer antingen debatterar "svart" eller "vitt".

Gällande ledande personer i WL, så vet jag inte riktigt vad jag tycker. Det händer för lite, det reageras för lite, över lag. Lätt för mig att sitta här och säga, men samtidigt är det det rutinerade gänget som måste ta tag i det på allvar, inte jag som nykomling och utböling... Så även där är vi nog överens. Krafttag mot idiotin krävs.

Gällande att kräva att spelarna ska visa hjärta, så är det inte ett dugg konstigt. Det är väl en självklarhet? Det handlar inte om kravlös kärlek, utan den kärlek det handlar om ställer krav på spelarna att prestera, att göra sitt bästa, att ge klubbens tröja heder på isen. Det har skanderats, mig veteligen, under två matcher i år, då det verkligen har sett ut som en j*vla hönsgård på isen. Samtidigt, i samma perioder, har klacken stöttat med positiva ramsor. Det ena utesluter inte det andra.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Tycker debatten är lite proportionslös från flera håll.
WL är i sina bästa stunder fantastiska på att skapa tryck och stämning. Åtskilliga gånger har sången och ramsorna fortsatt trots att matchen redan är förlorad.
Samtidigt gör man ordentliga plumpar, där det förekommit övertramp och milt uttryckt "mindre passande ramsor". Det som är mest störande är att vid varje enskilt fall av kritik, så stoppar man hellre huvudet i sanden och skyller ifrån sig än tar tag i problemet och klart och tydligt visar var man står. När rasistdebatten var igång som mest hade det ju varit ganska snyggt om representanter för WL ställt sig upp och förklarat att "det här är inget vi accepterar inom WL, om vi får tag på de skyldiga så kommer de att i första hand varnas, i andra hand att uteslutas". Tänk så effektivt och tydligt man tagit loven av skitsnacket då. Men blev det så? Nej, istället mumlar man lite om "supporterkultur", "missförstånd", "hör inte till WL" etc. Men vaddå? Oavsett orsakerna måste WL vara på det klara med att man, rätt eller fel, ständigt blir förknippade med alla incidenter som kan ske på en match. WL skjuter sig själva i foten om man inte är ÖVERTYDLIGA med vad man står för.
WL:s inställning är ju dessutom lite kluven. Ena matchen står man med banderoller som förkunnar att man minsann följer och stöttar LHC i vått & torrt oavsett vad som sker. Nästa match står man och skanderar "Visa hjärta LHC". Bra stöd? Lyfter det spelarnas prestationer?

Fundera på den...
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: - Du var inte där, okej, fick bara intrycket av att så var fallet. Man ska heller inte tro allt man läser, du vet. Speciellt inte Wennerholm, även om han hade mycket rätt just denna gång. ;)
- Minnet sviker ibland, nu när du säger det känner jag igen "kundträff".
- Det "rättfärdigar" inte, men det är rätt typiskt att det just är White Lions som får skit för händelser och förteelser som förekommer på många håll. Personligen tycker jag att det är etter värre om man som t.ex. Goa Gubbar har parollen "inte hata, bara älska" och sedan häcklar en gammal spelare som numera råkar spela i ett annat lag.
- Att psyka motståndare är en del av en klacks uppgift, om det ger resultat. Stefan har varit dålig och virrig i båda matcherna mot LHC, kanske har det bidragit en smula..? Man psykar bl.a. genom att håna. De två orden är inte varandras motsatser.
- Som sagt, det gick absolut till överdrift i lördags, och personligen är jag inte så mycket för hånet av Pettersson, men jag har viss förståelse för det. Att (om det nu är sant) förhandla med andra föreningar under pågående Kvalserie och dessutom göra en uppenbart undermålig kämpainsats i densamma, det är illa. Det är lite Skröder-varning.
- Söderström har uträttat mycket mer än Pettersson och lämnade föreningen på ett annat sätt, i en annan situation.
- Jämförelsen Foppa och Näslund är bara konstig.

Kritisera gärna, men gör det med måtta och perspektiv. Det är lätt att stirra sig blind på felen, i stället för att notera positiva saker som att vissa totalt iq-befriade ramsor försvunnit totalt och att spelarna tackar klacken efter varje match. Sist, men inte minst, så finns WL på plats överallt. Hemma som borta, i någon form.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe:
- Nej jag var inte där i lördags. Har bara läst tidningar.
- Jag var inte heller i Globen som du kanske kommer ihåg (kundträff)
- Vad rättfärdigar LHC att håna steffe bara för att andra fånar hånar?
Vore det inte roligare om vi föregår med sportsligt uppträdande istället för att resonera "gör dem så gör vi, fast värre"...

Sånt skit går bara bort helt enkelt. psyka är en sak, håna är en annan.
LHC ska vara en klubb som spelare vill komma till, trivas i, och se tillbaka på med en positiv syn. Tror tyvärr det sista grusas en aning vad gäller Stefan.

Varför kan vi inte håna söderström också när han kommer på besök nästa gång? Eller kanske helber för att han lirade i Ljungsbro? Borde Modo håna Forsberg, Näslund o co för att de svek och gick till andra klubbar.. Borde vi se ner på 95% av vår egen trupp för att de svikit deras tidigare klubbar? Är dem Judas då också? Eller.... ja jag tror du fattar poängen.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Jag håller absolut med dig om att det blev för mycket (var du ens där, förresten?) i lördags. Inget snack om det, men...

Varför reagerade du inte redan i Globen?
Varför reagerade du inte på hånet från djurgårdsklacken mot Håkanson förra säsongen?
Varför reagerade du inte på frölundaklackens häckel mot Sandberg?
etc.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Hur kan man håna Steffe som Judas på det sätt som gjordes?
Han har varit vår bästa spelare senaste åren med ett stort hjärta i tunga stunder.

Killen är ju för fan stockholmare, inte så märkligt att han flyttar hem eller??? - var glada att han spenderade några år i Linköping och hylla honom för det istället.

Jag skäms som LHC-supporter.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Huge: Trevligt nog kan jag säga detsamma om Norrena... vilken hjälte. :) Grattis till segern för övrigt.

Matchrapport från LHC-DIF, se länk.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Om Korhonen i fortsättningen bara är i närheten av den klass han höll idag mot HV, då kan man vara lugn...... :-)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Huge: Challe har sina poänger, men inte heller han kan alltid ha rätt. :)

Nej, som sagt så kan jag inte bedöma Korhonen riktigt rättvist ännu, men det återstår att se... men jag tror inte han kommer att hålla så hög klass hela säsongen. Den som lever får se.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Njae... Vet inte om jag kan hållamed dig vad gäller Challe. Tycker han har det ganska så klart för sig hur det funkar inom hockeyn.
Apropå Korhonen: De personer du tagit intryck av kanske också bara sett dennes och lagets enda plattmatch hittills?
Ingen bra grund isf, att basera omdömet på. Skulle f.ö tro att han betyder ungefär lika mkt för oss som Norrena för er.

Hyyvä Suomi.... :-)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Huge: Challe är en pajas, men det är väl knappast någon nyhet... ;) Gällande Korhonen har jag tyvärr inte sett honom själv i aktion och kan därför inte göra en rättvis bedömning. Däremot kan jag ta intryck av de personer jag känner väl och har sett honom. Okej att Brynäs gjorde en plattmatch mot LHC, men likväl var det Korhonen som svek mest.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: "Korhonen hyllades av Challe, men jag kan inte riktigt hålla med honom..."

Brynäs toppar BP-statistiken med 4 insläppta mål hittills.
Bra försvar eller bara bra målvakt? Bägge två skulle jag tro, då dom väl är beroende av varandra för att lyckas.
Enligt spelarna själva sprider Markus ett väldigt lugn kring sig i försvaret, ngt man inte kunde beskylla vare sig Ram eller Aspen för att göra.
Tycker nog att du skall lita lite mer på Challe i fortsättningen... ;-
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: EXAKT!

Mer poäng!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Tja.. man kan ju välja vilka kommentarer man läser och hör. Webradions kommentatorer tyckte att LHC spelade smart, bra defensivt och, hör och häpna, var effektiva!

SvenskaFans reporter skriver bl.a: "Linköping vann matchen helt rättvist genom ett disciplinerat och enkelt spelande kollektiv", "Linköping spelade enkelt", "Linköping kontrollerade matchen riktigt bra och de tre poängen var till sist välförtjänta".

Ärligt talat skiter jag just nu i hur vi tar poäng, bara att vi gör det... :)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: JAG hoppas verkligen det var vår sämsta match... med tanke på de resentioner jag hört och läst - "Sämsta matchen på mycket mycket länge" eller som svenskan skriver: "Matchen kunde ha slutat hur som helst, det fanns inga linjer i spelet hos varken mif eller motståndaren. Slött och lojt är inte helt fel ord för att beskriva föreställningen på isen" eller varför inte Aftonbladet: "det var en elitseriematch av mycket låg kvalitet....efter en period var matchbilden utmejslad. Slött och lojt. Skridskoåkning upp och ner, halvdåliga skott, chansartat, inga finurliga kombinationer, inga tekniska nummer. Bara halvtaskigt spel."

Bra att vinna en sådan skitmatch iofs.

Bättre krävs mot Djurgården.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Kan inte hålla med om att det sägs ha varit en av våra sämsta matcher. Tvärtom var det en defensivt mycket bra genomförd match där man utnyttjade motståndarnas misstag. Precis tvärtom mot vanligt alltså, och segern var välförtjänt enligt MIF:are.

Brynäs ser starka ut än så länge, men har en alltför skadekänslig trupp i mitt tycke. Håller Lind och Miettinen? Korhonen hyllades av Challe, men jag kan inte riktigt hålla med honom...

SSK är inte så här dåliga. Helt rätt. Men serien är jämn och två lag måste spela kvalserien. Jag hoppas bara att vi slipper...
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Tja, enligt rapporter var det en av våra sämsta matcher. Typiskt att vi vinner då.. :-) Men jag antar att man safeade...

Hjärtat vann tippningen. Inte så illa pinkat.

Med facit i hand förlorade jag dryga 3000 spänn på att Örebro tog ut målisen och kvitterade med minuten kvar mot Västerås i går... Frustrerande att VSK ändå vann efter straffar... 6-lingen hade fullbordats med HV och LHC idag... snyft.

Jag ska inte tippa. Blir bara förbannad.

Fan vad brynäs ser starka ut.
Blir en tuff serie. Tror Challe & co kommer få äta upp sin analys av SSK också. De kommer. De kommer. Svårt att se några givna kvalserielag,
Jäkligt svårt. Svårt att se någon åka ur också. Även om Hammarby o Skelleftå ser starka ut.

Go natt säger jag.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Dragan 2k: Tack! Det känns oerhört skönt, efter fem raka torsk...
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Ser man på. Då är väl ett stort grattis på sin plats kanske. Okej. Här kommer den: GRATTTTTIS!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Första vinsten i Malmö NÅGONSIN i Elitserien... tack för det!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: Logiken säger att LHC inte heller nu kommer att få igång målskyttet mer än vanligt... Däremot spikar Norrena igen. MIF-LHC 0-1.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Tror inte heller på HV. Liv måste börja darra.

Hjärnan säger 3-2 till MIF, Hjärtat 5-1 till Linköping.
Näsan är rejält täppt...
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Patrik L: Kort svar - ja, jag står fast vid det. Inget SM-guld i år heller.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Håller du fast vid att HV71 inte heller i år har ett lag för SM-GULD eller tror du HV kan rubba FBK och VF om en ev. finalplats? Semifinal borde HV väl klara av?
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
70 Rodrigues: Det enkla svaret lyder: målskyttet saknas. Defensiven är fortfarande helt okej.

Tålamod... det försöker vi ha iaf... och jag är imponerad av Brynäs så här långt, överträffar mina förväntningar.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Det blev ingen överkörning i går :-)) Brynäs är riktigt på G, och vi kommer att slå Luleå med 5-2 i morgon :-) Vad är det som har hänt med LHC, jag har tippat dom högt upp i tabellen?
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
El Aka Ali: Vilken av de gapiga kompisarna...? Vi är rätt många som är gapiga. ;) Nåväl, jag tror jag vet vem du menar. Vi får väl se vad LHC och TIK kan hitta på på respektive håll, förhoppningsvis vinner båda i morgon. Lycka till själv och kör över Brynäs.
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Finns möjligheter till det, till o med goda. Såg din gapige kompis på matchen. Nu var han mer normal i sitt uppträdande. Matchen i sig var väl ingen höjdare och ni hade mycket väl kunnat få poäng med hem. Lycka till i fortsättningen!
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
El Aka Ali: Tackar för inbjudan, men det fick tyvärr vänta... :) Jag har inte så gott om tid, och än viktigare, inte särskilt gott om pengar just nu... men vi får väl hoppas på att ses i slutspelet? ;)
Kommentera

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: Kommer du uppover i morgon. Jag kan nog bju på lite fika om du har vägarna förbi. Du kan ju svara här på sps eller så kan du maila.
Skulle i så fall kunna göra som jag, åka lokalbussen till matchen.
Kommentera

321389 · »