Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Tre Kronor

506221 · » Till forumet


Sv: Tre Kronor
Linkan: Stämmer alldeles riktigt! Lite ros bör dock ges till Lilja som följer upp denna händelse som man kan förvänta sig. Däremot bör det ges enomrt mycket ris till Husse och Tallinder som bara blir pinsammare och pinsammare. Förhoppningsvis har dessa två herrar gjort det sista för svensk hockey.

Däremot tycker jag Lilja som sagt är värd en andra chans. Iår, njaa men kanske nästa om lockouten håller i sig. Tycker han står upp bra för vad han har gjort och har ju även gått ut med flera offentliga ursäkter. Han verkar vara den enda som ångrar vad han har gjort. Linköpings duon verkar bara "ångra" vad media har gjort.

Men som sagt, ge Lilja en andra chans. Han ska ju inte behöva märkas för resten av sin hockeykarriär pga. ett snesteg. Alla kan ju göra snesteg (även om det här kanske var i det gröfsta laget)
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Jo, men för övrigt så lär ju inte dom här tre herrarna, spela så mycket mer..om man ska tro på det som skrivs vill säga...
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Linkan: Ähh, Bulan har blivit en mespropp som inte gör en fluga förnär. Saknar den gamla Bulan!

Akta er för Bulan, ja ni ska akta er för Bulan
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Tänk dig vad det ska snackas om detta på hockeyplanen nu när Elitserien drar igång..Dom lär ju få höra det ett antal gånger..Kom igen Bulan:-)
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Swordster: Magnus Johansson knackade på hos Liv och frågade om han fick sova där istället, vilket han fick.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
knaskamilla: Jo, det reagerade jag också på. Nä - det där gjorde nog bara en dålig situation ännu sämre...
Kommentera

Sv: Tre Kronor
knaskamilla: Undrar vad Mange Johansson gjorde medan de satte på bruden i hans rum...

Joinade han kanske?
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva:
 
Undrar om inte Huselius (han med frun och bebisen) gjort det ännu värre för sig genom att berätta att han bara drack två cola?
Kommentera

Sv: Tre Kronor
orion:
Vad snackar du om? va då "alla vet väl hur tjejer e?" så kan man väl fan inte säga...
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Spelarna har nu valt att prata ut. Något som de kanske skulle ha låtit bli. "Det ska inte kunna hända men nu hände det". Njaa - klent.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Kickan: Och du var tydligen med eftersom du verkar veta vad som hänt.

Lek med tanken att bruden ifråga tyckte det var häftigt med ett gäng 3kr stjärnor. Hon följer med, sliter av sig kläderna och hoppar i bingen det första hon gör. Har grabbarna ur ett juridiskt perspektiv, gjort något fel?
Du kan sitta och spekulera i sannolikheten att hon ville eller inte ville, eller hur många procent av den kvinnliga befolkningen som skulle ställa upp på en liknande "aktivitet", men du vet inte sanningen.

Att hon sedan ångrar sig dagen efter, speciellt om underlivet inte mår så bra, är en annan sak. När det går upp för henne att släkt, vänner och hela hembyn kommer att få reda på vad som hänt passar det ju bra att dra till med "jag måste varit drogad".

Polisen plockade upp och isolerade de tre spelarna per omgående. De hade m.a.o. ingen chans att prata ihop sig om någon "version". Istället utgår jag från att samtliga ärligt och uppriktigt berättat vad som hände under natten. Om nu dessa berättelser överensstämmer med varandra till fullo, antar jag att rättsväsendet bedömt vittnesmålet som sanningsenligt. Och då man mer eller mindre per omgående friar spelarna finns det inte så mycket mer att diskutera, det är nog brudens version av det hela som är lite tveksam.

Handlingen i sig är moraliskt förkastlig, då Husse har sambo och ett litet barn, men det är hans och hans familjs problem, inte ditt eller mitt.
Personligen är jag likgiltig inför fortsättningen, försvinner han från LHC, fine. Väljer man att behålla honom, fine. Men oavsett vilket kommer jag nog aldrig mer att kunna känna någon respekt för honom. Men det handlar ENBART om mina personliga moraliska värderingar, det har inget med någon jusridik eller skuldfråga att göra.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Kickan: Du skulle nog bli förvånad över hur många tjejer som pysslar med sådant hära, Det är INGEN ursäkt över vad sjutton dom gjort!
I NHL så hänger tjejerna som druvklasar över killarna i lagen bara för att få en natt med en sk stjärna, Nu föll Tallinder,Husse,Lilja för den frestelsen och om då tjejen var med på noterna under natten men ångrat sig på morgon och säger att det var våldtäkt vad sjutton kan dessa 3st hockeylirare göra inget!
Framtiden får väl utvisa vad som var sanningen men något skumt är det i denna hela soppa den saken är klar, Vem som talar sanning eller inte är svårt att säga ord står emot ord då är det svårt att bevisa att det var våldtäkt eller inte det borde ju du om någon veta Kickan!
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Hu: Fast du är ju från Överkalix så man kanske ska försöka ha lite överseende med idiotinläggen, om än det tar emot.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
NallePhu: Du är ingen relationsexpert va? Få tjejer knullar med ett helt gäng killar samma kväll, hur snygga killarna än är.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
NallePhu: Joråsatt!
Själv tror jag att hon vaknade upp besviken över att hon inte fick ligga med hela laget!
Man vet ju hur tjejer är, eller..?

Och dessa tre fina killar...
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Men hockeyspelare i allmänhet är inga trogna varelser, jag är övertygad att många av spelarfruarna vet hur det funkar på bortamatcher och tuneringarna, Så dom har sig själv att skylla ibland, sen har dom ju som alla andra ett val, man kan ju faktiskt lämna dom!

Själv vet jag en handfull Fd spelare i LHF som varit ute och vänstrat mer än en gång...Så vitt jag vet har dom kvar sina fruar, inte är det synd om dom..

Nu råkade det denna gång komma ut i media men gissa hur många gånger det hänt utan medias vetskap!?Det sker vid varje samling mer eller mer...Jag skulle på stå att det inte är synd om nån, när bägge parter i denna historia erkänt att man ville gå hem och ha sex..Det jag tycker är fel är att man går ut på lokal, super sig full, när man är med i landslaget!
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Det finns inga synder utom dumhet. Mena Oscar Wilde redan på sin tid. Vilken var låångt innan gud skapade knäskydden och hokkyhjälmen. För att int tala om suspensoaren...
 
 
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Linkan: Mest synd är det ju om de berördas familjer. Kan ju inte vara skojj att hela det svenska folket vet om att de har vänstrat. Ush, lider verkligen med dem.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Linkan: Rättar mig själv..såg just att det var natten mot onsdag detta hände, men ska man nu supa till så kan man sköta det snyggare..
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Det ä rju väldigt vanligt att tjejen i fråga är ute efter pengar, när det gäller sånt här!

Oavsett hur det gick till bör alla bli avstängda från spel i landslaget ett bra tag, Super man till dagen före match har man inget i ett seriöst landslag att göra..Det som förvånar mig mest är att huselius är med..dom andra två vet man ju spec lilja har ju en förmåga att inte alltid vara rumsren!
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Bo_Beast: Man får inte glömma att det är många yngre som ser upp till dom här spelarna.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Håller med dig. Dom får ha vilka vanor som helst men på en landslagssamling ska dom banne mig sköta sig...
Kommentera

Sv: Tre Kronor
LL: Tycker inte gruppsex med en kvinna, hela natten ända in på morgonkvisten skall inträffa under en landslagssamling. Om de vill utöva fetish-aktiga grejer så visst, deras liv. Men inte i samband med en landslagssamling. Dagen före träning-före match. Ska man supa sig full, sätta på en tjej i alla mot en stuk. Nä, oansvarigt gentemot laget och främst mot sina familjer, men det är ju deras ensak.

Hörde precis på TV att åtalet läggs ner pga brott ej går att styrkas. Så då var det urvägen, eller?
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: vet inte om jag håller med om att det är en skandal om det visar sig att de är oskyldiga. Om de vill hålla på med gruppsex så är det deras ensak. Det viktiga i sammanhanget är om tjejen ifråga var med på det eller inte. Var hon det - fine, låt dem hålla på och vi andra har inget med det att göra utan det är deras ensak. Var hon inte med på det? Varsågod och gå i fängelse utan att passera Gå.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Albert Hall:

Om det skulle stannat där. Tyvärr så tror jag det har skadat svensk hockey i långt och mycket. Det lär ju visa sig i framtiden. Det enda viktiga nu är ju att sanningen kommer fram så att man kan lägga det hela åt sidan. Eller njaa, kanske inte åt sidan...men, jaa,,,ähh, vet inte riktigt vad jag försöker få fram.-..
Kommentera

Sv: Tre Kronor
NallePhu och Lövva:

Helt meningslöst att diskutera vad som hänt och inte hänt. Det enda man kan konstatera att det hur som helst är en stor skandal som skadat Tre Kronor.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
NallePhu: Fast det var ju lysande av Husse att picka på henne, frivilligt eller inte. Han har ju en flickvän/fru "osäker på vad hon är"
Kommentera

Sv: Tre Kronor
NallePhu: Möjligt att det är så, möjligtvis inte. Men man bör ju akta sig för att spekulera allt för mycket i hurvida det är sant eller inte.

MEN oavsett om de är skyldiga eller inte så tycker jag de har betett sig svinigt åt och totalt oacceptabelt så det bör banlysas från landslaget.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Jag har en känsla av att det ligger en hund begraven i hela denna soppa, Skulle tro att hon av fri vilja låg med dessa men blev ångerfull dagen efter hon vaknade upp på hoitellrummet.
Hon har säker en pojkvän och för att göra det hela lite värre än vad det kan varit då är det enklare att säga jag har blitt våldtagen istället för att säga jag ver otrogen,Sådant har förekommit tidigare kan vara så idetta fall också!
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Lövva: Viktig detalj! Det ska stå: Men även om det skulle visa sig att de är OSKYLDIGA så är ju det hela en stor skandal (även om inte lika stor)
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Albert Hall:

Jo verkligen. Man ska väl inte spekulera i om de är skyldiga elelr inte skyldiga. Men vad man kan göra är ju att konstatera fakta. Samtliga tre har erkänt att de har haft "sexuellt umgänge" med kvinnan. Enligt HENNE så skedde våldtäkten i omgångar från 03.00 ända fram till 11.00.

Givetvis ska ju inte polisen/rättsystemet ta någon som helst hänsyn till att det är hockeyspelare. Men säkerligen kommer de att få bära med sig detta för resten av deras hockey karriär, vare sig de är skyldiga eller ej. Kommer de att medverka i Lindköping resp. Mora under avslutningen av säsongen? Hoppas inte, risken finns ju att det blir värre än vad det redan är.

Men även om det skulle visa sig att de är skyldiga så är ju det hela en stor skandal (även om inte lika stor). För under en landslags samling skall väl inte gruppsex vara involverad...?

Mats Wennerholm tycker att Englund skall avgå för att han försöker "sopa det hela under mattan". Det håller jag fullständigt med om. Detta bör ju ses på allvarligaste vis.

Jag hoppas att deras landslags karriären har nått sitt slut, även om de ksulle visa sig vara oskyldiga. Tycker de har ängat sig åt saker som inte skall ske under en landslagstunering. Har de dessutom inte famlijer?

Det viktiaste nu är ju dock att sanningen kommer fram. Oavsett hur skrämmande den nu än är. För någon ljuger ju, antingen spelarna eller kvinnan. Otäck historia hur som helst.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Albert Hall: Ja, med såna vänner behöver man inga ovänner. :-)
Dessutom är det bra om alla kan lägga krutet på att komma till slutspel.
Skulle vi lyckas med det får man i slutspelet visa att man är värd en plats i VM-laget.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Det senaste dygnet har jag börjat tycka ännu bättre om att vi inte har några lulingar i landslaget.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Robert P: Okej. Tack för det.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Portello: Den finns på hockeymagasinet.com, har tydligen inte kommit in på Swehockey än. Annars hade jag hellre rekomenderat den sidan.
Kommentera

Sv: Tre Kronor
Robert P: Finns det någon länk till truppen?
Kommentera

Tre Kronor
Daniel Henriksson, Jonas Rönnqvist och Linus Fagemo är uttagna till landskamperna mot Schweiz 2 och 4 april.
Kommentera

506221 · »