Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1070414

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Men seriously... Vad ska R&R göra med det material man har? Tycker det lyser igenom lite för mycket att man försöker hålla uppe skenet med snack som att "det är inget fel på truppen", "det lossnar snart", "vi måste göra mel mål" (ja vad f-n går hockey ut på!!!) osv...

Tror ärligt talat inte att ett tränarbyte gör någon skillnad. Gör Osten Burra 10 år yngre? Eller Ejdepalm säkrare med puck? Nej, rikta blickarna mot de som satt truppen i händerna på tränarna. Det är nog där felet sitter....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Larionov: Tavve hade långt sämre material än vi har idag under några av de magraste åren men lyckades ändå lotsa laget till mängder av hemmsegrar och även till slutspel.

När man igår var till Coop och kollade J20 och fick se juniorerna åka 3 ggr så mycket skridskor under en match mot vad representationslaget gör så inser man ju hur fucking fel det är uppe på högsta nivån i klubben.

Kyrö har inte lyckats som tränare nånstans och Rönnberg är heligare än påven själv. Tyvärr ställdes dom inte mot väggen efter fjolårssäsongen utan kom undan ansvar bara för att man klarade kontraktet och det får vi lida för idag tillsammans med den/de person(er) som bestämde att vi skulle förlänga med "Burra" till varje pris.

Men visst dom som har satt ihop vårat lag verkar inte dela min uppfattning hur man bygger ett framgångsrikt lag.

1. Målvakt
2. Spelskicklig center
3. Spelande back

Vi ju dessvärre saknat alla dessa spelartyper under flera år i vårat lag utan att något har gjorts för att försöka fylla dessa luckor.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Larionov: Jag håller helt med om att truppen är tunn men R&R gör lite skumma saker som ifall i efterhand ser konstiga ut.
Först lät man Modig stå i 1 ½ match när Gusten varit riktigt bra i de tidigare matcherna. Han gjorde 1 misstag emot TIK, that's it.
Mot Rögle hemma var det oavgjort med 40 sekunder kvar och tek. Man hade kvar sin TimeOut som man kunde tagit för att vila de för dagens heta spelarna. Vad gör man då? In med Burra och Almtorp. Vill man inte vinna?
För övrigt har man bitvis spelat hyfsat i senaste matcherna även om man inte gjort tillräckligt med mål. Nu är det ju målen som räknas så det blir för många hedersamma försluster.
Kommentera