Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1070434

Sv: Kvällens match
Larionov: Tavve hade långt sämre material än vi har idag under några av de magraste åren men lyckades ändå lotsa laget till mängder av hemmsegrar och även till slutspel.

När man igår var till Coop och kollade J20 och fick se juniorerna åka 3 ggr så mycket skridskor under en match mot vad representationslaget gör så inser man ju hur fucking fel det är uppe på högsta nivån i klubben.

Kyrö har inte lyckats som tränare nånstans och Rönnberg är heligare än påven själv. Tyvärr ställdes dom inte mot väggen efter fjolårssäsongen utan kom undan ansvar bara för att man klarade kontraktet och det får vi lida för idag tillsammans med den/de person(er) som bestämde att vi skulle förlänga med "Burra" till varje pris.

Men visst dom som har satt ihop vårat lag verkar inte dela min uppfattning hur man bygger ett framgångsrikt lag.

1. Målvakt
2. Spelskicklig center
3. Spelande back

Vi ju dessvärre saknat alla dessa spelartyper under flera år i vårat lag utan att något har gjorts för att försöka fylla dessa luckor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Tja, både Gusten & Modig ligger ju i mitten av ligan när det gäller räddnings%. Spelande back borde ni ju ha i Obsut, även om han kanske inte levt upp till förväntningarna. Center? Kanske där problemet ligger...

Men ta 3 p mot Tälje nu. Jag hoppas av flera orsaker....
Kommentera