Luleå HF

116295 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1577064

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jag undrar hur Rönken kommer att agera för att få laget att mentalt pränta in en match i taget, en period i taget, ett byte i taget. Och "glömma" att vi spelar final och ligger under med 0-2 i matcher.

Ett sätt kunde vara att tapetsera omklädningsrummen med uttalanden från Skellefteå håll. Ett sådant håll - för att inte säga bakhåll - är en f d journalist. Vi kan kalla honom F-n för enkelhet. 

Den F-n har hatat allt och alla som har något med Luleå och Luleå Hockey att göra och förföljt oss i många år. Nu tycks F-n också härja på diverse hockysidor under begreppet SS-mannen där han med smygrasistiska påhopp, t ex har han döpt Luleå till gnetfinnarna, fortsätter sin tragiska kamp som ett västerbottens svar på Don Quijote.

Jag undviker förstås vederbörandes trista plats på nätet men besökte den nyss för att se vad skit han är på Luleå och Luleå Hockey med nu. Och jag blev inte besviken. Här har vi ett potpurri av vedrebörandes "hockeyexpertisbedömningar" som Rönken mycket väl kan tapestera omklädningsrummet med:

• Om Luleå "… ja, det har liksom inte funnits några som helst gränser för hur uppspelt man kan vara över att ha brutit en barriär och gått till final för första gången sedan 1997."

• Om Delfinen: "Kommer hen som sköter mediakuben i Coop Arena att, liksom i senaste hemmamatchen, råka visa reklam när för hemmalaget tveksamma situationer ska vevas?"

• Om laget: "Kommer Abbottarna att tilldelas ett nytt frikort i hur mycket man tillåts skälla och gnälla på domarna på isen utan att straffas för det?"

• Om den överlägset vackert framförda nationalsången i Delfinen: "Den allra sömnigaste versionen av nationalsång som jag någonsin upplevt i en SM-final..."

• Om arrangemanget i Delfinen: "...om jag uppfattade den skräniga speakern rätt..."

• Om F-ns allanspel: "...som min vän Leif Boork gärna..."

• Om fysisk hockey från Luleås sida: "Det farligaste Luleå hade att komma med efter AIK-vändningen i första perioden var när Anton Hedman började åka runt och jaga huvuden. Det finns anledning att frukta att den ökände Luleforwarden inte har orsakat sin sista hjärnskakning för säsongen."

Ja, och i den stilen fortsätter F-n att orera på om sina hjärnspöken och själfantiserade fiender på ett sätt som antagligen får det att klia i underskriftfingrarna på varje överläkare i tjänst vid inrättningar där låsta dörrar, spännbälten och stora Haldolsprutor kommer till änvändning...

Kommentera