Luleå HF

116663 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702692

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja de har ju sin sanning redan ..

Kan bjuda på en till bara för upplysningens skull

youtu.be/YIu32VJCDRQ

Straffet för Welch ?
Ingen utvisning trots Crosschecking i ansiktet

Det får räcka för idag , är inget att gorma över varken då eller i efterhand, bara irriterande och komiskt att ingen ens minns något som drabbar någon annan förenings spelare..

Som möss var det ja
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Hm, då skulle du sett när Fredrik Petterson crosscheckade Omark i ansiktet så tänderna rök och blodet sprutade. Det var rakt på med kraft, ungefär som när Carl från Malmö, då hos Pungen crossade Per Ledin, då i HV.

Matchen Köplustan-Luleå var avblåst och Fredrik och Omark stod och pratade med varandra. Säkert inga snälla ord eftersom Ulf Dahlén givit Fredrik i uppdrag att punktmarkera Omark, det årets bästa forward i Elitserien, men Fredriks våldsamma påhopp skulle förstås ha blivit 5-10 matchers avstängning.

Vad blev straffet? Ja först efter lång diskussion blev det ett straff överhuvudtaget. 2 minuter. Däremot inget straff för den vidrige kompisen till Fredrik som tog sats och med full fart med skridskorna körde på den liggande blödande Omark och träffade axeln, bara centimeter från halspulsådern.

Varför?

För vi hade ingen domare. I stället hade vi galningen patrik hödjhopparen Sjöberg men det där var bara en av alla idiotier han höll på med den kvartsfinalen. Värst av allt var väl när han regelvidrigt satte lulespelare i utvisningsbås för ingenting och lät Köplustan ändra 0-0 till 3-0 varpå hela landet krävde omspela men förbundet förklarade att man "hann inte".

Ja fy fan.
Kommentera