116652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702833

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lennart åker ut för "boarding" på Mannberg. Egentligen bultade han ganska lätt på Mannberg tycker jag men denne åkte på något konstigt sätt mot sargen en halvmeter bort, med huvudet hopkrympt och armarna upp som försvar. Vet inte riktigt varför men där stod en zebra och det var kanske det som gjorde att Mannberg blev lite perplex.

Men vi klarar boxen - igen - som vi gjort många gånger tidigare i år och Luleå har faktiskt bästa boxen i elitserien SHL. Det ska vi ju inte glömma, när vi diskuterar hur dåligt Luleå fungerar - boxspelet är ju strålande.

Sven.Savage: Ja, nån boarding i klassisk mening var det ju inte, som du säger mer en lätt dutt mot en Mannberg i obalans.
Isf tycker jag att Harjus tilltag var mer regelvidrigt. Annars en kul period där ni kom in i matchen efter att ha sett lite yrvakna ut i första. Rätt så typiskt att vi reducerar radioaktivt via ett riktigt flytmål, när vi innan dess haft flera öppna chanser utan resultat.
Såg iaf lite bättre ut för vår del sista 5-6 minutrarna, efter att Bulan kört en rejäl hårtork i TO. Men vad händer i Skandal-i-analium??