Luleå HF

116651 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702877

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå har fått lite mer av spelet i andra perioden och nu också satt 0-2. Trevligt nog är det Pistol Pete som sätter den.

Man Pölsan får PP igen och chans att komma tillbaka. Man spelar fram en massa riktigt bra chanser men den går inte in - och så kommer kvitteringen helt sjukt osannolikt. En studs på baksargen som Scott vinkar mellan sina ben med följd att den når Lassis vänstergrillas skena och vallas i mål.

Nog hade Pölsan gjort sig värda ett mål men jäkla baluba-mål det där. Och efter det kommer Pölsan igång hur mycket som helst och Luleå har extremt svårt att hinna med. Nu hänger - som alla förstår - 2-2 i luften.

Jaja, vi får vara glada att målmässigt ha hängt med så länge i alla fall.

Köplustan nu 7-0 på MooDoo. Säga vad man vill om MooDoo - antingen vinner de eller så förlorar de stort.

Apan och fläskberget imponerar att lyckas hålla oavgjort 2-2 mot Kronan efter två perioder och tretusen gratisåskådare gäspar och undrar om det blir fiskdamm i paus. Eller åtminstone Fritz Olssons straffläggning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vad säger man?

FriSören visar vad han går för. Ponthus Westerholm håller fast Melarts klubba och vill inte släppa den. Melart som är starkare rycker loss den och Westerholm tappar balansen.

Domaren är bara ett par meter därifrån och har förstås bara att visa ut Westerholm men vad gör dåren FriSören? Han visar ut Melart för "roughing". Hur kan man vara så blind? I 4 mot 5 missar lule ett spelarbyte, pressade av att lira box och så blir det 3 mot 5 vilket leder till att Pölsan kvitterar 2-2.

Målet var helt klart orsakat av FriSörens usla zebraskap, en skänk till Pölsan.

Är det rättvist? Nej, inte då FriSören genom en knäpp missbedömning och Pölsans första mål var ett flytmål, om än smart gjort av Scott. Luleå har annars kämpat på rätt bra från andra perioden men kanske 2-2 är sportsligt rättvist efter Pölsans första speciellt. Även om det är trist att FriSören lyckas hitta fem utvisningar på Luleå mot 0 på Pölsan (förutom en dubbel) vilket ger kvitteringen för Pölsan.

Nu skäms han tillräckligt och tar ut en Pölsa och ger Luleå PP, men vi är som vanligt obra i den spelformen tyvärr...

Unge Felix Sandström är duktig i Pölsamålet och bl a nyper han puckarna i stället för att ge returer som junisar ofta gör när de får präva på sniorhockey.
Kommentera