Luleå HF

116303 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703409

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu börjar Luleå t o m göra mål i PP! Pistol Pete kämpar på bra tillsammans med Wally som får läge att lägga perfekt cross till Lagacé som hänger in 5-0 högt. Skönt att se att den linan fått så mycket att fungera idag och dessutom levererar.

Fint för Lagacé att få utdelning! Och Pistol Pete har det lossnat rejält för:-) Och nu kommer Wally match för match och i år ska han bli ett år bättre än i fjol, skönt!

Känns trist att se HV som är så under isen - dessutom en förening som av många skäl har en jätteskylt "KRIS" över sig - och nu är de under strecket i tabellen och där kan de bli kvar länge. De har ett antal bra spelare men de fyller bara ungefär en femma och sedan är det inte en utan 2-3 nivåer ner till övriga. Plus att de chansvärvningar de gjort havererat på olika sätt snabbt i inledningen. ett jättetryck på ledningen att hantera situationen men Lindbom och grabbarna har inte mycket erfarenhet att falla tillbaka på. Gissat att Andreas Johansson och hans assisterande inte alls gråter blod för vad som händer i HV nu. Konstigt att den klubben - som länge sågs som den mest stabila och välskötta och abonnerade på topplaceringar - nu så totalt havererat och man undrar om fallet inte kommer att bli ända ned i allsvenskan? Hur ska de kunna vända på detta?

En intressant sidoreflektion är att om man ser på en maratontabell för
Luleå låg FÖRE HV förra säsongen men de passerade oss. Om sju poäng kan vi ta tillbaka andraplatsen. Tala om anrikt och fantastiskt framgångsrikt lag.

Vinfyllots Apan ligger på en undanskymd tiondeplats i maratontabellen sedan 1984, senaste 32 säsongerna i svensk elithockey. Känns som en liten parentes i hockeyhistorien, oanrikt som satan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Chris Abbott gör en snygg styrning på eyy skott från blå, drar ned den förbi Lassi och HV får mål 5-1.

Zebrorna vill granska och ringer Lärling i War room men vi ser ju alla ett Chris bara har klubba en meter upp varpå det sja godkännas och så blir det också.

Ett härligt inslag är att när domaren meddelar att målet är godkänt applåderar stor del av Luleåpubliken målet från vår tidigare uppskattade kapten och då får Chris Abbott det svårt med känslorna, man ser att han blir lycklig över uppskattningen och jag tror han saknar Luleå och undrar om han inte ångrar sig. Så jävla svårt borde det inte varit att svälja irritationen över att Osten höll honom på halster innan han erbjöd Chris vad han ville - ett flertal år till högsta lön. Nu är han i stället i Jönköping i ett lag som kollapsar. Trist!
Kommentera