Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703420

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Chris Abbott gör en snygg styrning på eyy skott från blå, drar ned den förbi Lassi och HV får mål 5-1.

Zebrorna vill granska och ringer Lärling i War room men vi ser ju alla ett Chris bara har klubba en meter upp varpå det sja godkännas och så blir det också.

Ett härligt inslag är att när domaren meddelar att målet är godkänt applåderar stor del av Luleåpubliken målet från vår tidigare uppskattade kapten och då får Chris Abbott det svårt med känslorna, man ser att han blir lycklig över uppskattningen och jag tror han saknar Luleå och undrar om han inte ångrar sig. Så jävla svårt borde det inte varit att svälja irritationen över att Osten höll honom på halster innan han erbjöd Chris vad han ville - ett flertal år till högsta lön. Nu är han i stället i Jönköping i ett lag som kollapsar. Trist!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerplay för Luleå och firma Harju-Micflikier slår till igen. Harju står och laddar, Micflikier glider in framför mål och Harju slår passet som Flick ser ut att styra in - eller om det var via en HV-skridsko - de var centimeter som avgjorde vad.

Luleå får direkt nytt PP och nu slår Harju ett nytt crosspass förbi 3-4 spelare till Rajala som glidit in bakom bortre och pangar in 7-1.

Våra två första linor har fungerat perfekt idag och öser in mål:-)

Och tänk att vi har Sweatt på sparlåga men vem ska han peta i Luleås två förstalinor? Kanske helt riktigt tt använda Sweatt att åstadkomma in giftig tredjelina alltså?
Kommentera