Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1750229

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Haha du är rolig du!
Hur är det när Osten ville ha bort nån? får mej att tänka på "Hello silence my old friend"
ex. Abbott/Janne osv.. ??
ta en titt i Lules inofficiella forumet ;)
Uppladdat:

450x300-osten.jpgosten.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Abbott? Det var då en jäkla liknelse. De var under kontraktsförhandling då Chris skrev på för HV och 250k/mån. Måhända att Osten gav honom lite av ett skambud men det var pengarna som i slutändan avgjorde att Chris lämnade. Inte tysta leken... Ett beslut jag dessutom tycker var korrekt då han är en alldeles för begränsad spelare för att vara värd den lönen. Gjorde 24 poäng förra säsongen i HV, fast de gillar ju att överbetala spelare.
Sedan är det som rör sig på inoffeciella forumet sällan mer än spekalutioner. Osten är ibland osmidig, för rakt på sak och säger precis det han tycker. Jag tvivlar starkt på att Osten inte haft ett enda litet samtal med Janne under hela säsongen, så om du har några belägg för det du påstår så får du gärna visa mig en länk, precis som jag gjorde i fallet med Forssell :)

Edit: Tänk på hur det var när Osten ville ha bort Hedström. Du har väl läst om det antar jag?! Skrika, gorma och leva fan är Ostens stil...inte någon feg konflikträdd tystnad.
Kommentera