Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1750391

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Abbott? Det var då en jäkla liknelse. De var under kontraktsförhandling då Chris skrev på för HV och 250k/mån. Måhända att Osten gav honom lite av ett skambud men det var pengarna som i slutändan avgjorde att Chris lämnade. Inte tysta leken... Ett beslut jag dessutom tycker var korrekt då han är en alldeles för begränsad spelare för att vara värd den lönen. Gjorde 24 poäng förra säsongen i HV, fast de gillar ju att överbetala spelare.
Sedan är det som rör sig på inoffeciella forumet sällan mer än spekalutioner. Osten är ibland osmidig, för rakt på sak och säger precis det han tycker. Jag tvivlar starkt på att Osten inte haft ett enda litet samtal med Janne under hela säsongen, så om du har några belägg för det du påstår så får du gärna visa mig en länk, precis som jag gjorde i fallet med Forssell :)

Edit: Tänk på hur det var när Osten ville ha bort Hedström. Du har väl läst om det antar jag?! Skrika, gorma och leva fan är Ostens stil...inte någon feg konflikträdd tystnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hahaha tror jag dör!! ;-)
Du tror alltså att det är tystaleken jag menar! Osten har gjort en grej av att vänta ut folk han vill ha bort och det är samma sak som vi gjort med Erik och inte är det ovanligt heller, kasta fram länkar från aftonslasket är ju bara löjligt!
det mest går såklart genom spelarnas agenter men nog märker spelarna vars det barkar iväg.
Ang. erat forum så kan jag tycka att en av de få rationella där inne är Pajala som skriver här inne ibland, även om han kan vara onödigt pessimistisk får han nog så mycket skit av alla forzare där inne!

Hedström är väl en annan femma då Osten ville bryta hans kontrakt om jag inte minns fel?

Men visst läs du aftonbladet! ;-)
Kommentera