Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1750489

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hahaha tror jag dör!! ;-)
Du tror alltså att det är tystaleken jag menar! Osten har gjort en grej av att vänta ut folk han vill ha bort och det är samma sak som vi gjort med Erik och inte är det ovanligt heller, kasta fram länkar från aftonslasket är ju bara löjligt!
det mest går såklart genom spelarnas agenter men nog märker spelarna vars det barkar iväg.
Ang. erat forum så kan jag tycka att en av de få rationella där inne är Pajala som skriver här inne ibland, även om han kan vara onödigt pessimistisk får han nog så mycket skit av alla forzare där inne!

Hedström är väl en annan femma då Osten ville bryta hans kontrakt om jag inte minns fel?

Men visst läs du aftonbladet! ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Hoppas du inte dör då du är en av få vettiga från Skeå men nu känns det lite som du varit på spriten då du resonerar så konstigt :)
Så ehum...du menade inte tysta leken med "Hello silence my old friend"? Du lurade upp mig på läktaren i så fall. Sedan hyser jag inga större tankar om aftonbladet heller men i detta fall är det ju en intervju med Forssell och inte Tomas Ros som fabulerat ihop någonting. AB har knappast ljugit ihop det Forssell säger, kan väl inte ens du tro?

Sedan får du spekulera vad du vill om Osten och hur han behandlar spelare. Att han kan låta vissa spelare vänta är ingen hemlighet men då är jag 100 % säker på att Osten berättar för dem att han vill se vart lagbygget landar och har en öppen diskussion med spelaren/spelarna i fråga. Inte att han tiger ihjäl dem som verkar vara fallet med både Anders Forsberg och nu Forssell.
Kommentera