Luleå HF

116297 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1751010

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sitter och jobbar men har faktiskt "hockeyn" från VM - Ryssland mot "Tre Kronor". Sedan många år tillbaka är detta ju särdeles ointressant och anledningen stavas g n o m e n M å r t s.

Denna katastrof till förbundskapten står och tittar på matchen, som blir hans näst sista att förstöra svensk hockey - efter den här matchen ska Kronorna också förlora mot Kanada, och sedan är det över och gnomen får fortsätta sin "karriär" genom att inta en parkbänk där han kan mata duvor och/eller ta plats i det riktiga A-lag till vilket han hör.

Han är så j-a kass, denne gnom, ett schwammel som gjort sig till ovän med alla svenska NHL-spelare genom sitt otroligt klantiga uppförande där han hanterar spelarna som vore de kreti och pleti eller när han förklarade att Viktor Hedman var bra både defensivt och offensivt och därför inte dög i OS där Stureplansgangbangaren Tallinder i stället plockades in; eller när de målade ut Bäckis som dopad ojojoj, och så vidare. Ja fyfan vilket olycka, denne gnom.

Nu möter vi Ryssland, ett lag som dräller av skickliga spelare, något vi alltid behövt ha ett LAG för att hävda oss mot, men något LAG har gnomen aldrig haft och kommer aldrig att ha.

Nu plockar han in en av landets mest misslyckade, fläskberget Hollywood och gör denne klant till kapten! Helt sjukt.

Ett av de mest spännande event inom hockey, World Cup, liras hösten 2016 och jag är bekymrad över att Sverige inte haft en förbundskapten och ett landslag i massor av år. Nu, när vi blir av med gnomen Mårts kan det starta, men det är ju snart sommar och semester och inte mycket tid att få ihop ett riktigt Tre Kronor tyvärr.

Jag vet inte om gnomen Mårts är den man ska skälla på. Snarare de som anställer honom och har låtit nollan vara kvar.

Tyvärr är det tvillingarna Sedin som har en stor skuld i det läge vi nu är. Våren 2013 var det tämligen klart att vi skulle bli av med olyckan gnomen Mårts, som misslyckats i flera år och alla tidningar var överens om att gnomen måste bort och förbundet förberedde för efterträdare. Ett av de hetaste namnen var Jonas Rönnqvist vilket jag tror skulle varit utmärkt, speciellt som han i rollen som förbundskapten inte skulle haft några större chanser att fraternisera bland spelarfruar.

Men tvillingarna Sedin inträffade. Kom hem, spelade sig till VM-Glud för Tre Kronor, och följden blev att förbundet såg sig nödda och tvungna att ge gnomen förlängt.

Mycket tråkigt. Hur mycket Sedlarna än tillfört svensk hockey har de tyvärr "förstört" för oss alla genom att helt obetänksamt dyka upp och rädda gnomen. Trist! Och det riskerar sänka oss i World Cup 2013.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Usch vilket spektakel till lag som Mårts dragit ihop. De verkar inte ens tycka det är kul att spela mot blåbärslagen. De få NHL-spelare som han inte skrämt bort måste ju ångra att de tackat ja vid det här laget. Håller till fullo med om att gnomen borde ha blivit avsatt för länge länge sedan men bättre sent än aldrig. Det kommer ta tvärstopp mot Kanada på torsdag och det blir förhoppningsvis det absolut sista vi ser av Mårts.

Ser för övrigt att Yoda inte är särskilt förtjust i att allas våran Dansbandsvarg blivit moderator på Skeåforumet...fniss hihihi. Egentligen vore väl Yoda "förstår inte varför den där bilden är så upprörande" Marklund ett bra alternativ som moderator eftersom han är hyfsat aktiv, nu var ju tyvärr det omöjligt eftersom totala stolpskott bara befordras inom MP :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nä håller med...hade det inte varit för att tvillingarna Sedin räddat ett VM-Guld åt Mårts hade vi nog sluppit honom.
Det är ju bara att se vem som blev kapten....en osportslig värdelös filmare. Han måste väl göra minst nytta i tre kronor?
Kommentera