Luleå HF

116295 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1751036

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Usch vilket spektakel till lag som Mårts dragit ihop. De verkar inte ens tycka det är kul att spela mot blåbärslagen. De få NHL-spelare som han inte skrämt bort måste ju ångra att de tackat ja vid det här laget. Håller till fullo med om att gnomen borde ha blivit avsatt för länge länge sedan men bättre sent än aldrig. Det kommer ta tvärstopp mot Kanada på torsdag och det blir förhoppningsvis det absolut sista vi ser av Mårts.

Ser för övrigt att Yoda inte är särskilt förtjust i att allas våran Dansbandsvarg blivit moderator på Skeåforumet...fniss hihihi. Egentligen vore väl Yoda "förstår inte varför den där bilden är så upprörande" Marklund ett bra alternativ som moderator eftersom han är hyfsat aktiv, nu var ju tyvärr det omöjligt eftersom totala stolpskott bara befordras inom MP :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Då blev alltså Emanuelsson officiellt bekräftad, precis som madhawken avslöjat. Enligt intervjun i lajven ska tydligen axlarna, som han haft sådana problem med, vara fullt återställda och kul att se spelare som verkligen vill komma till Luleå. Det ligger nog något i att Skeå behandlade hans lillebror väldigt illa då han inte ens var intresserad av att återvända dit. Även om Skeå kanske inte heller var intresserade så får jag intrycket av att Emanuelsson inte skulle krita på för dem för allt smör i Småland (vilket jag antar är en rejäl mängd :P). Personligen tycker jag det är en perfekt spelare för tredje- eller fjärdekedjan, men vi får se vart Skuggan o gänget placerar honom. Bra värvning i min bok iaf :)

Sedan är Osten under attack igen, angående Janne Dragskotts vara eller icke vara.
Som utomstående känns den här behandlingen av Janne nästan lika ovärdig som Skeås behandling av Erik Forssell, men tills jag hör Jannes version så väljer jag att tro på Osten om att det förs en intern dialog mellan de två, Han är trots allt den enda med förstahandsuppgifter som uttalat sig. När Janne säger att det blir Luleå eller skridskorna på hyllan så är det ju klart som fan att agenten värnar om sitt eget hus. Klasen och skvallerjournalisterna baserar sedan sina åsikter efter agenten.

Personligen skulle jag gärna unna Janne en säsong till men tror inte det kommer hända. Jag TROR att problemet är att han begär en högre lön än Osten är villig att ge för en spelare i slutet av sin karriär, precis som i fallet med Ledin. Jag har sett att det pratas om att han skulle godta en juniorlön men det tror jag inte en sekund på. Ingen vet vad Janne har för löneanspråk utan det är bara en massa antaganden om att han skulle spela nästan gratis. Vad säger emot att han istället begär 140k-180k/mån? Det känns för mig mer troligt än en juniorlön. En sådan hög lön är inte ens Janne Dragskott värd längre och då ser jag mycket hellre att en av våra juniorer tar den sista backplatsen.

Ju mer jag tänker på det, desto mer önskar jag att Janne får ett värdigt avslut med tröjan upphissad i taket under publikens stående ovationer.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Petter E till Luleå, känns väl sådär ... ersätter väl Petrell och är en bättre spelare så på den blir det ett + i kanten.

Men vem ersätter granis, wallmark, mickan, rajala och sigalet ?

Där tror jag osten har misslyckat totalt, tyvärr
Kommentera