Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1751138

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: yoda är fri och det går bara några dagar så blossar hatet återigen på saik sidan, ja det är fanimig otroligt att han inte blockeras för gott.

Nu till annat, näkyvä klar för lhc, lite surt tycker jag, lhc har värvat friskt och jävligt bra, får nog ett intressant lag iår, Luleå känns lite sådär, väntar på något genidrag av osten, men känns som att det inte kommer något extra pulver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Jo. När Näkyvä bestämde sig för att ta chansen "över där"uttalade han sig ju synnerligen positivt om sin tid i Luleå och för framtiden menade han att man vet aldrig, sista ordet kanske inte är sagt respektive det kan hända att jag spelar för Luleå igen förstås o s v.

Det ger en ju uppfattningen att han valde Pungen före Luleå för pengar, vilket jag trodde numera inte skulle ske. Men allvarligt talat: Osten har INTE värvat några speciellt dyra spelare, eller hur? Om man tänker på vad som borde ha frigjorts när t ex Rajala och Micflikier går till ännu bättre betalande skulle man ju trot att Osten hade pengar till sitt förfogande.

Så hur förklarar man det här?

• Han HAR pengar, men spar dem eftersom han håller på att landa några dyra riktigt imponerande spelare?
• Han har INTE pengar. Hittills ser vi ju ut budgetmässigt som ett kostnadssparande budgetlag för ett mellanår jämförelsevis.
• Pungen hade så j-a mycket stålar frigjorda att Osten inte kunde konkurrera? Mot det talar förstås att Pungen tappat en j-a massa spelare och som man förstår det lämnar de eftersom de tycker att de fick för dåligt betalt. Vilket fått en att tro att Pungens tidigare övermaga kassakista nu ser ut att sina ut och det kan vara skäl till att Helber drog - han visste vad som komma skulle? Alternativt allt det var sant, men nu i krisläge har en sponsor ändrat sig och öser på med färska stålar?

Svårt att tolka det som sker. Som supporter får man väl hoppas på det första alternativet.
Kommentera