Luleå HF

116297 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076305

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
puffe: Tröttna på apa apa apa?

Laget du talar om har en maskot som ÄR en Apa. Själva vill de tycka att det är ett bergtroll men ingen som ser denna maskot ser något annat än en apa. Därför kallas de för apan och det har pågått i mer än 25 år.

Jag tycker att du kan forsätta som tidigare att framför allt sitta och lipa åt låtar som var populära för 40-50 år sedan i cafét, där du för övrigt kan kommunicera med jådas nya nick skywalker till dess att markus fått anmälningarna och stänger av denne på livstid vilket kommer att ske.

Där kan du ju hållas i lite lugnare format och avstå från att kliva in på andra klubbars forum under pågående match med dina intelligenta funderingar som inte har ett j-a dugg med matchen i fråga att göra, samt - när du blir tillsagd att lägga av - fortsätta dravla?
Uppladdat:

450x300-apbild_64.pngapbild_64.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men du är inte moderator här va, tror ni inte har det. Jag vet definitivt vem han är. Jag har väl rätt att ifrågasätta din retorik så länge du inte modererar . Min musiksmak är kanske usel, men jag beter mej inte som en apa åtminstone.
Kommentera