Luleå HF

116297 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076310

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men du är inte moderator här va, tror ni inte har det. Jag vet definitivt vem han är. Jag har väl rätt att ifrågasätta din retorik så länge du inte modererar . Min musiksmak är kanske usel, men jag beter mej inte som en apa åtminstone.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
puffe: "Men du är inte moderator här va, tror ni inte har det. "

Gudars skymning, tror faktiskt att varenda gång du uttalar dig har du fel, vanligen genom att du inbillar dig att du är facit för hur andra tycker och tänker.

Här på sidan stängs ingen av för att den vill diskutera varför Apan kallas för Apan. Den typen av frågor har ställts mer än hundra år "Varför kallar du AIK för råttan?" "Varför kallar du Hammarby för Bajen?" Varför kallar du Boden för Gröningarna och så vidare och så vidare.

Det är inte det som är problemet.

Problemet är att du under slutminuterna av en match som följs av ena laget på det lagets forum klampar in och kräver att få "diskutera saken". Inte ens när du ombeds att lägga av för att få svar EFTER match kan du dra igen utan fortsätter förorena matchen. Det är så okunnigt att man undrar hur länge sedan det var du följde hockey på riktigt. Begriper du verkligen inte det?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
puffe: Psst, se nere i högerspalten.
(Sidan sköts av: Sven.Savage)
Kommentera