Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077651

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
3/4 av första perioden spelad och Luleå har dominerat kraftigt med snabbt spel och bra passningar, samtidigt som Burkölen tycks inledningsvis ha väldigt stor respekt för Luleå; ölen backar, krymper, vågar inte riktigt gå på för att riskera bli överspelade.

Det är möjligt att Ölen är chockade när de upptäckte att Apans dominerande hemmapublik - de tomma stolarna - rest upp till Luleå och intagit läktarna.

Vi har haft två PP för Luleå redan och ganska fint spel mot ett iofs försiktigt Ölen i 4 mot 5 liksom i 5 mot 5, men bara 1-2 stolpskott för Luleå och 0-0.

Ölen hade faktiskt ett straffslag för några minuter sedan men straffaren tappade pucken.

Nåväl, lite mer Ölen senaste minuterna, de tycks ha repat mod.

I Luleås mål unge Wallstedt, trevligt. Och dessutom Ilomäki med igen, tillsammans med Klasen och Olle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Första perioden spelad, 0-0, men ordentligt övertag för Luleå speciellt under första halvan innan Burkölen blev lite modigare.

Lustigt att se att Ölen har Robinsosonen Alexander Hellström och Daniel Rahimi som backar. De båda fick ju provspela för Luleå för 10 år sedan och vi valde tyvärr att behålla Hellström en säsong men det blev bara 2 poäng och 99 utvisningsminuter så han fick gå till KHL med det spelet. Rahimi utvecklades ju bättre och bl a såg vi honom spöa upp Fläskberget ordentligt en försäsong, ett ljuvligt hockeyminne. Men på slutet hos Läjkers åkte ju Luleå åttor kring honom, han hann inte med, men sympatisk kille.

Nu kör vi tvåan!
Kommentera