Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077966

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: He he, du har som vanligt rätt. Jag brukar som regel ställa in mig på att vi ska förlora i stort sett varje match vi spelar, med inställningen att torskar vi, är det som jag väntade mig, men vinner vi blir jag glatt överraskad.

Luleå och MooDoo har faktiskt bara mötts två gånger i slutspel.

Våren 2001, när vi möttes i kvarten, gick vi fram till 3-0 i matcher, efter att ha vunnit 2 av dem på övertid. Men sedan spöade ni oss 2 ggr i Övik med 6-1 och följde upp det med att slå oss i Delfinen på övertid. Och så blev det avgörande i Övik oerhört tufft. Men med Myllys i mål och Mikael Renberg i toppslag lyckades vi gå ifrån i tredje perioden.

Men redan nästa vår 2002 möttes vi i kvart igen. Och den säsongen hade vi tappat Mikael Renberg, Martin Hostak, Jiri Kucera, Lasse Edström och Jarmo Myllys men lyckades ta ledningen med 2-1 i matcher. Men då gick Skuggan sönder och Luleå hade då ett rätt profillöst lag som kämpade på men MooDoo var alldeles för starka. Vi torskade två matcher varav den sista på övertid och sedan gick match sex i Delfinen och då var vi tämligen chanslösa, fick stryk med 4-9.

Men lite konstigt nog har vi aldrig mötts för övrigt i slutspel om "Le Mans. Vi håller tummarna för att vi träffas på i slutspelet igen våren 2022.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kan även säga att det är tragiskt att MooDoo klantade bort sin plats hos eliten. Glad idag att vi har personer inom klubben som jobbar stenhårt och lojalt för sin organisation för att vi ska nå toppen igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Minns att VooDoo-bensinen tog slut där 01. Vann väl en gång med 9-0 i Delfinen också men då hade vi väl de här grävlingarna typ Salomonsson, Påhlsson, Wernblom som aldrig gav sig. Luleå-dödaren Tommy P borde även ha varit med i laget.
Kommentera