Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2078850

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Öfvre Kågemuppen har nog i alla fall Fehlman som idol det är nog oomkullrunkerlig fakta, bilderna speaks volume.

Nog har han grävt djupt i telefonlistan innan han fick mapp på en som kunde sätta text till nidbilden på Luleås damlag, regerande svenska mästare tillika regerande världsmästare för klubblag och ett föredöme för allt vad damhockey heter, givetvis inte hos en hobbyjornalist från staden som givit avundsjukan ett ansikte, ApSchtaaaaaan.

Jag menar när han efter veckor av trålande får tag på en individ som inte har något längre att göra med MooDoo eller ens deras damlag då han fick sparken 2016-12-01.
Starkt jobbat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ikväll klockan 18 spelar Burkölen mot Apan. Snällt, tycker jag, av Västerbottens topplag Ölen att låta Apan få en lektion.

Sekt-Apan ylar ju om att Burkölen är deras "riktiga derbymotståndare" eftersom de ligger så nära, medan matcherna mot långt bort belägna Luleå inte är riktiga på något sätt.

Kontrollerar man fakta finner man att Luleå ligger en halv mil närmare Apschtan än Umeå, men det är säkert "fake news" enligt sekten, eftersom det säkert inte är uppmätt på korrekt sätt, med sexfingrade personer.

Och så är det förstås osektenligt att utnämna ett lag som Luleå, som spöat Apan hela året dvs tre senaste matcherna till "Riktiga derbymotståndare" - enligt sektdoktrinen vinner ju Apan alla matcher.

Men nu satsar Apan stenhårt genom att dels bänka highsticking - spelet senast mot Luleå blev ju betydligt bättre när denne plockades av isen och övriga apspelare slappt slänga iväg alla långa puckar på Bengt - dels ta spaden av rädde lille Gustaf - som i stort sett kastade in puckarna mot Luleå såväl i senaste matchen som matchen innan dess.

Kan det räcka? Skulle det gå trögt under matchen för Apan förutsätter jag att de ber den ende huvudtränaren på matchen om stöd. Jag syftar på Ölens Wallson, som Apan antagligen glömmer bort har upphört att vara Apwallson. Dessutom saknar ju Apan huvudtränare och har bara tre assisterande tränare, bestående av no-names som typ Apklockare; vem vill höra hans mumlande okunnigheter?
Kommentera