Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2079190

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ikväll klockan 18 spelar Burkölen mot Apan. Snällt, tycker jag, av Västerbottens topplag Ölen att låta Apan få en lektion.

Sekt-Apan ylar ju om att Burkölen är deras "riktiga derbymotståndare" eftersom de ligger så nära, medan matcherna mot långt bort belägna Luleå inte är riktiga på något sätt.

Kontrollerar man fakta finner man att Luleå ligger en halv mil närmare Apschtan än Umeå, men det är säkert "fake news" enligt sekten, eftersom det säkert inte är uppmätt på korrekt sätt, med sexfingrade personer.

Och så är det förstås osektenligt att utnämna ett lag som Luleå, som spöat Apan hela året dvs tre senaste matcherna till "Riktiga derbymotståndare" - enligt sektdoktrinen vinner ju Apan alla matcher.

Men nu satsar Apan stenhårt genom att dels bänka highsticking - spelet senast mot Luleå blev ju betydligt bättre när denne plockades av isen och övriga apspelare slappt slänga iväg alla långa puckar på Bengt - dels ta spaden av rädde lille Gustaf - som i stort sett kastade in puckarna mot Luleå såväl i senaste matchen som matchen innan dess.

Kan det räcka? Skulle det gå trögt under matchen för Apan förutsätter jag att de ber den ende huvudtränaren på matchen om stöd. Jag syftar på Ölens Wallson, som Apan antagligen glömmer bort har upphört att vara Apwallson. Dessutom saknar ju Apan huvudtränare och har bara tre assisterande tränare, bestående av no-names som typ Apklockare; vem vill höra hans mumlande okunnigheter?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Burkölen-Apan 1-1 efter första perioden trots att Apan toppat laget genom att ta spaden från rädde lille Gustaf, samt bänka highsticking så att övriga laget kan spela hockey och slipper slaviskt följa sektdoktrinens påbud om långa bollar på highsticking-Bengt. Vidare har Apan tagit med sig sin enorma hemmapublik, bestående av tomma stolar.

Aftontrasan, känt nedsolkat av aprunkare* till höger och vänster direktsänder matchen kommenterat från en apstudio i vilken de placerat aprunkarna abrahamsson från Pölsastan och Leifby från Tingsryd.

När Luleå spöat Apan har aftontrasan inte ens nämnt resultatet, vilket får en att tro att sekten köpt in sig med kommunaldopingpengar.

*värst av Trasans Aprunkare förstås Vennerrot, som tänkte ut att Sverige borde skicka hela Apan som Tre Kronor till OS. Utan att veta att plast-Apan innehöll så många köpespelare av utländsk snitt, men Vennerbarr brukar ju somna första matchminuten för att snarka sig igenom de tre perioderna så han vet ju inget. Men numera kanske han känner till att gnomen mårts ett halvår före OS tog ut en förstalina bestående av enbart Apor, som därefter gjorde fiasko och korades till alla länders sämsta förstalina någonsin; endast Möller målade, sedan Omark spelat honom helt fri på en bur där motståndarna tagut vakten.
Kommentera