Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2079488

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apans Akilleshäl?

Ja, när det gäller att identifiera Apans svagheter och vad som kommer att gå snett för Apan denna säsong är buden många.

Är det rädde, lille Gustaf med spaden som kommer att kasta in puckar som vanligt?

Eller den anonyma backuppsättningen dominerad av misslyckade personer från blygden som sprider puckarna som popcorn i het panna?

Eller sektens doktrin att highsticking och möller har shotgun på alla chanser, eftersom de har överlägset bäst betalt, vilket leder till ideliga men meningslösa skott från distans då apforwards inte vågar sig in i slottet?

Nu har aprunkaren sannylindström tagit bladet från munnen och förklarar att det mest usla med dagens apa är tränarkonstellation som han ger bottenbetyg.

För det första blir de aldrig av med mummelklockare som ingen vet vad han sysslar med, förutom att i media alltid förklara förluster med zebrainkompetens eller allt möjligt annat - bara inte att motståndarna varit bra - och likt en BBB - Blygdens Bagdad Bob sprida vad skit som helst, typ;
Media: Apan blev ju helt utklassad?
BBB: Nej, inte alls, det var en jämn match
Media: Men ni torskade med 0-10?
BBB: Bara otur.

I fjol sparkade de CryBert och tog in ett no-name som ingen heller vet vad han pysslat med.

Och så jobbade de frenetiskt för att få Tommy Dalton att stanna, men han hade helt tröttnat på sekten och gick inte att lura kvar hur mycket Apan än bönade och bad. Då försökte man lura till sig någon annan, men tränare efter tränare tackade förstås nej; vem vill "leda" en sekt när man blir hand- och fotbojad genom att alla beslut ska följa setens doktrin. Och så plockar man till slut in en icketränare, dvs en f d spelare, men den kan de ju inte ge ansvaret att vara huvudtränare.

Så det blir "tre assisterande tränare" i stället.

Men vem bestämmer? Vem har sista ordet? Vem tar ansvar? Spelar de skitgubbe om saken?

Hur kommer de att hantera ett underläge med flera mål i tredje perioden av en viktig match?

Assisterande tränare 1: Vi tar ut vakten och chansar med 6 forwards!
Assisterande tränare 2: Vi prioriterar försvaret och hoppas på slumpchanser?
Assisterande tränare 3 (mummelklockare): Nej, vi är ju överlägsna i matchen och behöver inte ändra något alls, förutom att skälla på zebrorna som bara givit oss 5-6 PP fler än motståndarna - alldeles för lite när vi spelar hemma och har stöd av vår dominerande supprtergrupp, de tomma stolarna!

Kanske finns det någon kunnig auktoritet inom sektledningen, trots att denne inte kunnat identifierats bland alla sexfingrade banjoekvilibrister. Kan det vara denne, som nedan funderar på hur de ska kunna undgå den självklara prognosen om spel i Allsvenskan från och med säsongen 2021/2022?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och nu har matchen mellan HK DamArslet och Luleå Hockey börjat. Zebrorna som vanligt i Göteborg och det dröjer alltså bara drygt två minuter till dess att de ordnat att Göteborgarna får spela 5 mot 3 mot Luleå; troligen för att ordna så att det blir jämn match. Nu är det 5 mot 5 igen och fortfarande ställningen 0-0, men Göteborg höll jämn match under tiden de fick vara två spelare mer.

Men det blir bara några sekunder innan zebrorna tar ut en lulespelare till för - enligt göteborgsk bedömning - helt otillåtet ha blivit pååkt av en göteborgska. Duktiga zebror enligt VGregionstyckande. Undrar om de inte får chansen att döma herrarna i HK Arslet senare, i hallar där klockorna glappar festårru - efter denna fina start. Under 5 mot 4 är den farligaste chansen Luleås; krävs nog 5 mot 3 för att det ska bli jämnt?

Sedan 5 mot 5 någon minut varpå Luleå smäller in 0-1. Tydligt att zebrorna får ta ut 1-2 Luleåspelare för att det ska bli lite jämnare och intressantare ur DamArslets synvinkel.

Mest imponerande att Göteborgsdamerna tar emot Luleå i Angeredarena som saknar sittplatser - troligen en taktisk finess för att slippa Apans tomma stolar; tydligen har det blivit känt att Apans dominerande supportgrupp följer Luleås damer och herrar och intar läktarna varhelst Luleå Hockey spelar.
Kommentera