Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2079471

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag får blotta min okunnighet här, sänds SDHL i c-more eller ... ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apans Akilleshäl?

Ja, när det gäller att identifiera Apans svagheter och vad som kommer att gå snett för Apan denna säsong är buden många.

Är det rädde, lille Gustaf med spaden som kommer att kasta in puckar som vanligt?

Eller den anonyma backuppsättningen dominerad av misslyckade personer från blygden som sprider puckarna som popcorn i het panna?

Eller sektens doktrin att highsticking och möller har shotgun på alla chanser, eftersom de har överlägset bäst betalt, vilket leder till ideliga men meningslösa skott från distans då apforwards inte vågar sig in i slottet?

Nu har aprunkaren sannylindström tagit bladet från munnen och förklarar att det mest usla med dagens apa är tränarkonstellation som han ger bottenbetyg.

För det första blir de aldrig av med mummelklockare som ingen vet vad han sysslar med, förutom att i media alltid förklara förluster med zebrainkompetens eller allt möjligt annat - bara inte att motståndarna varit bra - och likt en BBB - Blygdens Bagdad Bob sprida vad skit som helst, typ;
Media: Apan blev ju helt utklassad?
BBB: Nej, inte alls, det var en jämn match
Media: Men ni torskade med 0-10?
BBB: Bara otur.

I fjol sparkade de CryBert och tog in ett no-name som ingen heller vet vad han pysslat med.

Och så jobbade de frenetiskt för att få Tommy Dalton att stanna, men han hade helt tröttnat på sekten och gick inte att lura kvar hur mycket Apan än bönade och bad. Då försökte man lura till sig någon annan, men tränare efter tränare tackade förstås nej; vem vill "leda" en sekt när man blir hand- och fotbojad genom att alla beslut ska följa setens doktrin. Och så plockar man till slut in en icketränare, dvs en f d spelare, men den kan de ju inte ge ansvaret att vara huvudtränare.

Så det blir "tre assisterande tränare" i stället.

Men vem bestämmer? Vem har sista ordet? Vem tar ansvar? Spelar de skitgubbe om saken?

Hur kommer de att hantera ett underläge med flera mål i tredje perioden av en viktig match?

Assisterande tränare 1: Vi tar ut vakten och chansar med 6 forwards!
Assisterande tränare 2: Vi prioriterar försvaret och hoppas på slumpchanser?
Assisterande tränare 3 (mummelklockare): Nej, vi är ju överlägsna i matchen och behöver inte ändra något alls, förutom att skälla på zebrorna som bara givit oss 5-6 PP fler än motståndarna - alldeles för lite när vi spelar hemma och har stöd av vår dominerande supprtergrupp, de tomma stolarna!

Kanske finns det någon kunnig auktoritet inom sektledningen, trots att denne inte kunnat identifierats bland alla sexfingrade banjoekvilibrister. Kan det vara denne, som nedan funderar på hur de ska kunna undgå den självklara prognosen om spel i Allsvenskan från och med säsongen 2021/2022?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Yep! Jag har svårt att få upp matcherna på tablåer och sådant men väl inne på SeMer söker jag "HV-71 - Luleå Hockey" så kommer matchen upp.

Damhockey är alltid roligt på så sätt att det är mycket färre avblåsningar och när det är avblåst tar det inte lång tid innan spelet startar igen eftersom spelarna sällan tjafsar och har sig. Perioderna därför bara drygt 20 minuter långa.

Igår var det en match i högt tempo och dessutom ganska tuff fysiskt, fastän regelrätta tacklingar ej är tillåtna. Den helt dominerande skillnaden var att Luleå spelade som ett lag med bra passningsspel, samtidigt som DamHV inte alls var samspelta och mest körde med chanspass i hopp om att puckarna skulle nå medspelare vilket det sällan gjorde - i stället tog Luleå pucken. Det blev således mest långpuckar från HV:s back Sidney Morin upp till blå för försök till frilägen, samt individuella åkningar av HV-stjärnor; vanligen helt meningslösa mot ett samspelt Luleåförsvar.

Så sammanfattningsvis en fin match av ett väl samspelat Luleå med en fin hockey, mot ett DamHV som verkade ihopköpt förra veckan. HV har ju drabbats av vissa skador - liksom Luleå gjorde länge hösten 2019 - men det är svårt att förstå att HV vann så mycket säsongen 2019-2020.
Kommentera