Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2085963

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Intressant natt, då man kan kolla på debatten mellan vicepresidentkandidaterna, och samtidigt följa NHL-draften, som förstås går extremt sent i år.

När det gäller draften togs HK Arslets Lucas Raymond som 4a och gårdaren Alexander Holz som 7a. I andra rundan togs hela sex svenska ungdomar inklusive Luleå Hockeys egen produkt Noel the Gun Gunler som nt #41 totalt.

Apan, som låtsats vara duktiga på att utveckla egna ungdomar har inte med någon alls fast vi har ju åttonde rundan kvar, någon kanske snubblar med. I femte rundan som nummer 101 draftades Adam Wilsby, stockholmspojken som några år varit uppe hos Apan: i linje med vad vi sett många år nu - de som "draftats från Apan" - dvs i stort sett junisar från andra landsändar - kommer max med som tresiffriga - nivåer där de allra flesta aldrig får någon NHL-karriär.

När det gäller vicepresidentdebatten är nivån betydligt högre än vid presidentdebatten, som clownen-trumpen saboterade genom att ideligen avbryta motståndaren och också moderatorn. Pence avbryter lite grann, Harris knappast något. Mest störande är att trumpens vice skiter i den tid han har till förfogande och bara pratar på och pratar på trots att moderatorn gång på gång påpekar att tiden är ute. Detta om uppträdandet; när det gäller diskussion i sig sopar förstås Harris golvet med Pence, som har ett omöjligt uppdrag att försvara clownen-trumpens "politik".
Kommentera