Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2085936

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I morgon kväll har vi Djurgårn-Luleå Hockey på Hovet. En match jag nästan aldrig missar och en högtid då man inleder med mat och pilsner på tjeckisk krog för att därefter ta sig från söder över bron till arenan för att njuta vårt lag live i sällskap med ofta över tusen andra supportrar till Luleå Hockey.

Men nu blir det inte och det är tråkigt. Får väl bygga upp en virtuell Hovetläktare hemma och, efter Staropramen och gulasch njuta så gott det går.

Visst har Luleå varit långt färdiga redan när serien startade men samtidigt har vi alltmer visat att vi inte håller uppe Bulanhockeyn i tredje perioden utan sjunker ihop och låter motståndarna komma i kapp. Hittills har vi lyckats vinna ändå men fortsätter detta kommer vi snart att torska. Kan det bli redan i morgon, mot Djurgårn? Jo, visst kan det bli så, men jag tror nog att vi dock är så starka och gårdarna inte att det ska ordna sig ändå.

Men fortsätter vi detta kommer vi säkert att bli straffade redan på lördag när vi ska till den gävliga URK-arenan för att möta Pölsan borta - alltid en j-a svår uppgift och sällan vi lyckas där. Pölsan ser ut att ha köpt upp sig så rejält i år att de kanske blir att räkna med serien igenom och redan på lördag är risken stor att vi förlorar efter att ha silat hejvilt i sista perioden.

Men vi hoppas att Bulan jobbat hårt för att få laget att mentalt ställa in sig på 60 och inte 40 minuters hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Hoppas Luleå åker till Gävle på lördag.
Så när Brynäs är uppe i Luleå och inga motståndare dyker upp.
Då har vi tre säkra poäng på WO.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Intressant natt, då man kan kolla på debatten mellan vicepresidentkandidaterna, och samtidigt följa NHL-draften, som förstås går extremt sent i år.

När det gäller draften togs HK Arslets Lucas Raymond som 4a och gårdaren Alexander Holz som 7a. I andra rundan togs hela sex svenska ungdomar inklusive Luleå Hockeys egen produkt Noel the Gun Gunler som nt #41 totalt.

Apan, som låtsats vara duktiga på att utveckla egna ungdomar har inte med någon alls fast vi har ju åttonde rundan kvar, någon kanske snubblar med. I femte rundan som nummer 101 draftades Adam Wilsby, stockholmspojken som några år varit uppe hos Apan: i linje med vad vi sett många år nu - de som "draftats från Apan" - dvs i stort sett junisar från andra landsändar - kommer max med som tresiffriga - nivåer där de allra flesta aldrig får någon NHL-karriär.

När det gäller vicepresidentdebatten är nivån betydligt högre än vid presidentdebatten, som clownen-trumpen saboterade genom att ideligen avbryta motståndaren och också moderatorn. Pence avbryter lite grann, Harris knappast något. Mest störande är att trumpens vice skiter i den tid han har till förfogande och bara pratar på och pratar på trots att moderatorn gång på gång påpekar att tiden är ute. Detta om uppträdandet; när det gäller diskussion i sig sopar förstås Harris golvet med Pence, som har ett omöjligt uppdrag att försvara clownen-trumpens "politik".
Kommentera