Luleå HF

116311 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2097419

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ok tack, det var en rapport som heter duga! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Innan Boustedt fick sparken från förbundet efter att skämt ut sig extremt, och gång på gång, hann han fatta en del korkade beslut som vi fortfarande får leva med.

Sådana beslut bygger ju på Boustedts grundtes att alla poster ska besättas med djurgårdare och därtill kompisar till nämnde Boustedt.

En sådan fiaskoperson är Tre Kronors garpenlöv. Nu har han lyckats torska samtliga matcher i en meningslös vodkaturnering, t o m ett ryskt junislag spöade Sveriges seniorlandslag.

Ja fy fan. Jag har ju i åratal haft uppfattningen att dessa skitturneringar ska läggas ned - alternativt kör turneringen med bara junisar.

Den här gången var det väl OK med ett uppehåll eftersom flera SHL-klubbar är covidifierade så slapp man ställa in en massa matcher, men hur kommer SHL att spelas närmaste tiden? Vet inte hur många klubbar som nu har tillräckligt många spelare tillbaka - sannolikt de flesta. Men nu ska visst HV testas efter inträffade fall så cirkusen fortsätter…
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Helt sjukt. Bottenlaget Sochi tycker att de borde ha lyckats bättre och nu sparka de flrsta svenskarna i klubben - inklusive Joel Lassinantti!

Det var som fan och besvärligt för Joel nu. Undrar vad det betyder ekonomiskt - rycker de undan kontraktet och pengarna nu?

Sporstligt jobbigt dessutom - Joel har ju avvaktat många år trots massor av förslag från utlandet, och var ska han spela nu? Luleå ÄR ju försiktiga med pengarna, fast man hade förstås supporter/sponsorstöd för att behålla Lassi?! Visst skulle de flesta andra SHL-klubbar vilja ha Lassi med spaden, men han är ju inte så intresserad av att spela för andra lag än Luleå o Sverige.

Vi får se vad som händer.
Kommentera