Luleå HF

116311 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2097575

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Innan Boustedt fick sparken från förbundet efter att skämt ut sig extremt, och gång på gång, hann han fatta en del korkade beslut som vi fortfarande får leva med.

Sådana beslut bygger ju på Boustedts grundtes att alla poster ska besättas med djurgårdare och därtill kompisar till nämnde Boustedt.

En sådan fiaskoperson är Tre Kronors garpenlöv. Nu har han lyckats torska samtliga matcher i en meningslös vodkaturnering, t o m ett ryskt junislag spöade Sveriges seniorlandslag.

Ja fy fan. Jag har ju i åratal haft uppfattningen att dessa skitturneringar ska läggas ned - alternativt kör turneringen med bara junisar.

Den här gången var det väl OK med ett uppehåll eftersom flera SHL-klubbar är covidifierade så slapp man ställa in en massa matcher, men hur kommer SHL att spelas närmaste tiden? Vet inte hur många klubbar som nu har tillräckligt många spelare tillbaka - sannolikt de flesta. Men nu ska visst HV testas efter inträffade fall så cirkusen fortsätter…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja. Så har också Luleå Hockeys damer drabbats av covid. Inte på sädant sätt att någon insjuknat, såvitt man vet.

Men Luleås finska spelare har varit i Finland och lirat landslagshockey då man diagnostiserade covid hos en av de finska spelarna; ej någon av de som spelar för Luleå.

Men enligt de finska reglerna gäller strikt karantän för de som varit i kontakt med potentiellt smittsam och den som bryter mot detta kan åka i fängelse.

Lite tuffare tag i Finland alltså, än i Sverige. Men så har Finland också bara en bråkdel av de dödsfall i covid man haft i Sverige.

De spelar som Luleå får vara utan är Savolainen, Petra Nieminen, Jenni Hiirikoski, Noora Tulus och Viivi Vainikka och det tycks gälla matcherna mot SDE och DamGnaget.
Kommentera