Luleå HF

116311 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2097728

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja. Så har också Luleå Hockeys damer drabbats av covid. Inte på sädant sätt att någon insjuknat, såvitt man vet.

Men Luleås finska spelare har varit i Finland och lirat landslagshockey då man diagnostiserade covid hos en av de finska spelarna; ej någon av de som spelar för Luleå.

Men enligt de finska reglerna gäller strikt karantän för de som varit i kontakt med potentiellt smittsam och den som bryter mot detta kan åka i fängelse.

Lite tuffare tag i Finland alltså, än i Sverige. Men så har Finland också bara en bråkdel av de dödsfall i covid man haft i Sverige.

De spelar som Luleå får vara utan är Savolainen, Petra Nieminen, Jenni Hiirikoski, Noora Tulus och Viivi Vainikka och det tycks gälla matcherna mot SDE och DamGnaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Efter drygt två veckor utan match för Luleå Hockey ska vi nu ikväll spela igen - om inget inträffar som stoppar det.

Vår senaste match 24 oktober var mot HK Arslet och då förlorade vi för första gången denna säsong. Arslet vann med 4-1 efter en match där Luleå inte alls lyckades lika bra som vi gjort i tidigare matcher och nog kändes det som att Arslet spelare för spelare var starkare och - när de kommit upp i fart - vann allt mer man-mot-man och tog över matchen och pressade oss.

Och nu blir det alltså Arslet igen, men denna gång möts vi i Luleå.

Luleå hade ju några fall av covid under början av avbrottet för vodkaturneringen. Men såvitt bekant borde nog de flesta vara tillbaka nu, kanske?!

När det gäller Arslet har hitte-Joel också färsk covid men planeras tydligen vara tillbaka i match på torsdag, dock är han inte med ikväll mot Luleå. Man kan ju undra om flera arselspelare eventuellt kan vara smittsamma, men såvitt känt finns ej flera?!

I vilket fall blir det spännande att vänta på laguppställningarna och jämföra dessa med trupperna för att identifiera vilka som är med och inte.

4 timmar till nedsläpp!
Kommentera