Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2104846

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag har också letat men inte hittat något. Shinimin skulle säkert kunna tillföra massor men alldeles för osportslig för att jag skulle vilja se honom i vårt lag. Finns en klubb 13 mil söderut där han skulle passa som hand i handsken. Tror att de saknar din ärkegris. Han skulle säkert få kaptenbindeln ganska fort. Som ett lysande föredöme för föroreningen och dess värdegrund
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: Trägen vinner, nu hittade jag det:

"Han vill spela hockey länge till. Väldigt länge till.
Och flörtar med Luleå och Luleås fans som stundtals var galna på honom för hans spelstil.
– Jag tänker spela till jag är 40 år, göra som Jagr, säger Shinnimin och skrattar.
– Relationen med Luleå och fansen var speciell. Deras arena tar 6 000 fans och ibland skrek alla mitt namn istället för att heja på sitt eget lag. Då har jag nått mitt mål och jag uppskattade att spela i Luleå. En härlig inramning på deras matcher. Deras spelstil passar mig också och jag skulle göra det bra i Luleå och i deras system. Man vet aldrig vad som händer och varje säsong är en ny säsong, säger kanadensaren."
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vombat: För-or-eningen och dess värdegrund! Vackert uttryckt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Vad pysslar HV med?

För fyra dagar sedan spelades HV-Luleå och Luleå vann skotten med 17-33. Låter ju som utklassning. Men HV vinner med 5-1 och Luleås vakt får 71% räddade skott.

Idag spelas HV-Apan och efter två perioder har Apan skotten med 7-26. Men målen står 2-2! Och Apans vakt har 71% räddade skott.

Har faktiskt missat det mesta av vår match och denna, men frågan man måste ställa sig är:

Vad pysslar HV med?

Stasestetiken gör att man måste fråga sig om HV satsat på ett nytt spelsystem där de tillåter motståndarna att trycka på, men har oerhört giftiga kontringar.

Vi får se.
Kommentera