Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2105321

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Helt överraskande för Mike F. ser det faktiskt ut som att Luleå har möjlighet ta poäng av HK DamArslet, trots att damarslena kämpar som bävrar.

Skotten i första 4-26 men målen bara 0-1. Nu i andra har Luleå dock gått i från och har farligt nog nu nått fram till det farligaste av lägen i hockey: 0-3.

3,5 min kvar av andra. Får hoppas att Luleå smäller in ett mål till före paus för att komma undan dödens 3-0-grepp...

TILLÄGG: Nej, det gick inte alls. Luleå lyckades inte öka utan leder nu med 0-3, huvaligen, hur ska det här gå?

Att HK DamArslet är på gång märks på skottsiffrorna där de ökade rejält, medan de släpper till allt mindre; skotten 4-26 i första blev 5-25 i andra. Visserligen då målen 0-1 i första och 0-2 i andra, men det är ju bara en bagatell - skottsiffrorna visar tydligt att damarslena är på god väg att helt ta över...

TILLÄGG: Precis som väntat. Två minuter in på tredje sätter DamArslet 1-3. Luleå gör ett dåligt byte med följd att den tvättäkta göteborgskan Margot Desvignes kan spela fri den likaledes tvättäkta göteborgskan Clayton Caroll, som målar på lilla Tindra i Luleås mål. I princip ingen publik men på något sätt har jättesupportern Mike F. smygit in och jublar högt och tydligt: "Hurra för IFK Göt,, jag menar för Örgyt... nej, det ska vara Frölun..äsch, jag menar ju Häck...fan, men nu kom jag på det DamArslet!

Usch, nu är de på gång, damarslena, nu kommer syndafloden...

TILLÄGG: Vilken supertur, Cava smäller in 1-4 för Luleå! Kan vi bli räddade, trots allt?

TILLÄGG: Och Luleå reder ut det hela, vinner med 1-4, trots att HK DamArslet tog komplett kommando över matchen i tredje perioden och förlorade då bara skotten med 5-12.

Ja, där hade vi råtur, rena stölden. Sorry Mike F. ibland blir det så här i hockey - damarslena kommer igen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fortfarande fortsätter förvirringen - blir det match eller blir det match inte. Ja, matcher som planerats blir ju vanligen av, men inte alltid så man räknar ju inte med att det man väntat på ska ske, förrän det sker. Och nere i allsvenskan blev ju en match stoppad när spelarna redan var ute på isen och värmde upp inför nedsläpp.

Men Apan lär ha haft drygt hälften av laget covidsjuka redan i mars, samt några till tidigare i höst, och Luleå hade för 3-4 veckor sedan också ett antal sjuka varpå våra två matcher mot röglarna blev inställda.

Så. Vi får väl tro att det blir match i morgon.

Luleå Hockey mot Apan, SHL:s sektstyrda för-or-ening.
Kommentera