Luleå HF

116348 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2105668

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fortfarande fortsätter förvirringen - blir det match eller blir det match inte. Ja, matcher som planerats blir ju vanligen av, men inte alltid så man räknar ju inte med att det man väntat på ska ske, förrän det sker. Och nere i allsvenskan blev ju en match stoppad när spelarna redan var ute på isen och värmde upp inför nedsläpp.

Men Apan lär ha haft drygt hälften av laget covidsjuka redan i mars, samt några till tidigare i höst, och Luleå hade för 3-4 veckor sedan också ett antal sjuka varpå våra två matcher mot röglarna blev inställda.

Så. Vi får väl tro att det blir match i morgon.

Luleå Hockey mot Apan, SHL:s sektstyrda för-or-ening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Match mot Apan ikväll. På Apkraft har de inte ens öppnat någon matchtråd, för att diskutera saken. Gissningsvis är det sektinflytandet som får supportrarna att inte låtsas om att det är match ikväll mot Luleå, så att de kan tysta ned saken, skulle de torska.

Annars borde väl Apan ha god chans att vinna idag? De har spelat stadigt och är uppe i tempo medan Luleå haft så mycket inställda matcher att man börjat vackla när det väl gäller; som t ex mot HV senast. Olyckligt att Erik inte var med mot HV och hoppas att han nu är tillbaka, han behövs definitivt.

Lite annat från SHL-lagen:

Djurgårn snackar med Martin Törnberg, som fick kicken av HV, och ev. hoppar den 37-årige fulspelar in för gårdarna, som redan gjort klart med att ta in Rhett Rakshani. DIF har ju liksom Luleå varit ekonomiskt försiktig och hållit i pengarna, men har haft Dicken, Josefsson och fulbackkaparn skadade och gissningsvis har de inte behövt pynta så mycket för de gamlingar de tar in nu.

Även Trottoarkanten aviserar genom Tjommen att de ska köpa in spelare, trots att de köpt hejvilt redan tidigare, som vanligt. Är ju inte helt tydligt hur coronaersättningarna fördelats mellan klubbarna men om Trottoarkanten uppbär ersättning av staten för att de har det tufft som följd av alla spelarköp och nu köper ytterligare - ja, då är det j-t dåligt.

Pölsan har ju inlett knackigt och kanske Peter Andersson ser risk för att de ska hamna på plats 13-14 för att riskera förlora kvalkampen mot Malmö, Pungen eller vilket nu det andra laget skulle bli. Åtminstone kan man misstänka det, eftersom han nu försöker köra en Tjommen genom att föreslå att SHL stoppas för säsongen.

HV har gått i fällan. Pga målvaktsskada plockar de nu in sållet mApKyss Svensson på korttidskontrakt. Avsikten är väl att denne filmare

Vidrigast av allt som hänt på hockeyfronten idag - om man nu kan tala om hockey och Apan samtidigt - är sexpressen där en journalist - brorsdotter till vidrige uffe fuskarn dahlén - släpper till en massa sidor gratis för en vidrig reklamkampanj för Apan så att de ska kunna stjäla talanger från andra. Det var ju deras hela "hockeyidé" men under många år nu har de misslyckats lura andras pojkar till sektgymmet så nu kommer denna vidriga gratisreklam. Sida upp och sida ned får de ljuga på. Det är samma skit som vanligt. Apan har en värdegrunnnnnnd, är det mest upprepade i artikeln. Vilket vi alla vet är vanligt sektljug bara. Pojkarna som flyttar hit gör vi till NHL-stjärnor, om de lyder sekten i vått och torrt, hävdar man. "Vi tar väldigt väl hand om de pojkar som vi lurar hit" ljuger man på, fast frekventa mediaberättelser om motsatsen och Skolinspektionens beslut att flytta gymmet till Umeå, när det framkom att "lärare" dvs junistränare från Apan mobbade och utsatte pojkarna för kränkande särbehandling på skoltid. USCH!
Kommentera