Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2106664

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå - Malmoe ikväll. En match vi bör ha goda möjligheter att vinna. Men ett Malmoe som nu fått tillbaka Patrik Hersley med det fruktansvärda slagskottet från blå - ett lag med en sådan back kan man aldrig räkna bort helt. Vi behöver vara på tå från start och inte underskatta.

Efter idag kommer vi att tappa Jesper The Wall Wallstedt som åker till junis-VM - småkronorna vill ju sedan länge nästan alltid ha en lulevakt. Medan han är bort plockar vi in en vakt från junislaget, som reserv bakom Berguven. Wallstedt har i skrivande stund bästa stats för SHL-vakter; såväl avseende insläppta mål per match som när det gäller % räddade skott. Undrar om man inte låter The Wall ta spaden ikväll, fastän han stod - och höll nollan - mot sekt-Apan för två dagar sedan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå har släppt laget mot Malmö. Bulan kör vidare med exakt samma manskap och formationer som krossade sektlaget Apan i tisdags.

The Wall har spaden även ikväll, men med junisen Josbrant som back-up eftersom Berguven saknas av okänd anledning; gissningsvis krasslig.
Kommentera