Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2106335

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockeysnackets vackra eliminering av aptroll.

Som alla vet är Apsidan stängd på obestämd tid eftersom den sedan en längre tid bara bestod av schwammel, inlagd av ett eller flera troll.

De troll som var aktuella på apsidan är ju framför allt stengeorg/svensewage/yodamarklund, dessutom fajbjojbajbjo och såfås. Tre stycken, alltså, men möjligen var de bara två eller t.o.m. en, eftersom trollen sedan länge på diverse plank pysslat med att köra med olika nick med den väsentliga uppgiften att hylla varandras inlägg.

Aptrollen är förstås avstängda på snacket men jådda sökte nyregga nya nick för att lägga in skit på olika platser. Dessa blev varje gång avstängda på snacket och trollgalningens olika IP bannade och sedan några månader har vi sluppit honom.

Vad gör de nu?

De/han har inte kunnat förorena hockeyn på internet och lidit i det tysta, men i går, när Luleå krossade Apan, kunde de inte hålla sig utan svämmade in på apsupportrarnas forum på apkraft där jådda förklarade att "Luleå är ett riktigt kärringlag." Medan såfås särskrivande ansåg om det matchstraff som frödén fick efter armbåge i ansiktet på Tyrre "Skulle säga att det är en naturlig rörelse för att inte bli på åkt".

Apkraft har ju ett antal riktiga hockeysupportrar utan trolltendenser och alla dessa skrev förstås om att Luleå var överlägsna Apan vars spelare presterade usel och att många av dem borde sparkas.

Avtar nedan från apkraft, där jådda kallar sig ossian medan såfås passande nog går som snuskhummern med bild av en Skellefteå IF-spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå - Malmoe ikväll. En match vi bör ha goda möjligheter att vinna. Men ett Malmoe som nu fått tillbaka Patrik Hersley med det fruktansvärda slagskottet från blå - ett lag med en sådan back kan man aldrig räkna bort helt. Vi behöver vara på tå från start och inte underskatta.

Efter idag kommer vi att tappa Jesper The Wall Wallstedt som åker till junis-VM - småkronorna vill ju sedan länge nästan alltid ha en lulevakt. Medan han är bort plockar vi in en vakt från junislaget, som reserv bakom Berguven. Wallstedt har i skrivande stund bästa stats för SHL-vakter; såväl avseende insläppta mål per match som när det gäller % räddade skott. Undrar om man inte låter The Wall ta spaden ikväll, fastän han stod - och höll nollan - mot sekt-Apan för två dagar sedan?
Kommentera