Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2106272

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jag såg nyss om drygt första halvan av period 1 mellan Apan och Luleå.

Apan jobbar och sliter, men är fullständigt utklassade. Det verkar som ett topplag möter ett blaha blaha-gäng från Division IV.

Luleå är snabbare och korta och långa passningar sitter på bladen, samtidigt som att Apan knappast lyckas med något alls. Luleå vinner nästan varenda tekning och man-mot man vid sarg eller ute på isen.

Apan försöker hög press, blir enkelt förbispelade och vid flera tillfällen långa genomskärande pass som leder till friläge eller nästan friläge från Luleå. Luleås motsvarande höga press är tvärtom helt lyckad och tvingar apbackar att ge tillbaka puck direkt eller slå usla misstagspuckar med följd att Luleå sköljer över dem igen och igen och igen.

Luleå lyfter fram ett tiotal bra läge för slagskott utifrån med egna spelare för styrningar/returer framför buren och Apan är nummer två t o m i egna slottet. Vidare Luleåspelare som bryter in i slottet och flera lägen med pass-pass mellan Luleåspelare strax framför målet och öppnar för goda chanser.

Och 0-1 efter den första halvan av perioden men det kunde lika gärna ha stått 0-3, 0-4 eller t.o.m. 0-5.

Synnerligen pinsamt att höra Swikegård "kommentera". Han är så genomusel, så subjektivt anti-Luleå och rent löjlig i skit skitsnack. Nästan hela den del jag såg igenom sitter swikegård och berömmer Apan "Möller är livsfarlig", "Apans långa vägvinnande pass och spelvändningar är suveräna" och annat dravel, ackomapnjerad av att SeMer visar repriser där de tagit fram enstaka Appassningar som gått till rätt adress och så vidare. Inledningsvis är det samma skit från Sanny, men sedan Luleå satt 0-1 ändrar Sanny inställning och förklarar att Luleå har ju spelat ut Apan under inledningen. Medan swikegård fortsätter att hylla apor för de enstaka insatser som INTE är monumentala misslyckanden. Fy fan vilke sorglig person, swikegård. En hockeyns Bagdad Bob för att inte säga riddaren av den sorgliga skepnaden Don Quijote med Sanny som hans väpnare Sancho Panza när de fortsätter sin galna jakt på väderkvarnar.

Men slut om swikegårdsskiten.

Luleå spelade fantastisk hockey och det gällde alla spelare. Apan försökte verkligen men var helt chanslösa.

Ett hockeylag mot en sektkatastrof från blygden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockeysnackets vackra eliminering av aptroll.

Som alla vet är Apsidan stängd på obestämd tid eftersom den sedan en längre tid bara bestod av schwammel, inlagd av ett eller flera troll.

De troll som var aktuella på apsidan är ju framför allt stengeorg/svensewage/yodamarklund, dessutom fajbjojbajbjo och såfås. Tre stycken, alltså, men möjligen var de bara två eller t.o.m. en, eftersom trollen sedan länge på diverse plank pysslat med att köra med olika nick med den väsentliga uppgiften att hylla varandras inlägg.

Aptrollen är förstås avstängda på snacket men jådda sökte nyregga nya nick för att lägga in skit på olika platser. Dessa blev varje gång avstängda på snacket och trollgalningens olika IP bannade och sedan några månader har vi sluppit honom.

Vad gör de nu?

De/han har inte kunnat förorena hockeyn på internet och lidit i det tysta, men i går, när Luleå krossade Apan, kunde de inte hålla sig utan svämmade in på apsupportrarnas forum på apkraft där jådda förklarade att "Luleå är ett riktigt kärringlag." Medan såfås särskrivande ansåg om det matchstraff som frödén fick efter armbåge i ansiktet på Tyrre "Skulle säga att det är en naturlig rörelse för att inte bli på åkt".

Apkraft har ju ett antal riktiga hockeysupportrar utan trolltendenser och alla dessa skrev förstås om att Luleå var överlägsna Apan vars spelare presterade usel och att många av dem borde sparkas.

Avtar nedan från apkraft, där jådda kallar sig ossian medan såfås passande nog går som snuskhummern med bild av en Skellefteå IF-spelare.
Kommentera