Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2108600

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Rytter: Jag håller med! Den ende Luleåback jag kommer ihåg som värre på det var Daniel Gunnarsson; Köpingspojken som fick följa vakten Johan Gustafsson till Luleå och under tre år bara pysslade med att tappa puck vid blå eller skjuta utanför mål. Nu spelar han ju i Trottoaren, men de har ju ett lite annat spelsystem så där spelar hans "specialitet" ingen större roll.

Sondräll har emellanåt kört långt in på säsong utan att bidra speciellt, förutom då genom att tappa puck till baklängesmål vid blå. Långt in på säsong brukar han dock bli mer stabil, men inledningsvis vill man bara bli av med honom. Lite miss att Eddie Larsson inte kunnat bidra med mer, då hade han nog tagit Sondrälls plats bredvid lill-Nisse.

Men TVÅ sådana målresulterande missar är skamligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Sitter och håller på er då jag önskar leksand all olycka. Ni har ju dominerat och ägt spelet, därför är det så onödigt av sondell att bjuda på två och kanske ge bort matchen.

Hoppas på två snabba av er nu sista fem.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Halva sista perioden spelad och läget är oförändrat. Luleå trycker på gång på gång medan Trottoarerna försöker undvika att ge oss lägen annat än långskott där de hoppas att Juvonen ska stå emot vilket han gjort för det mesta.

Hela tiden vet vi om att en spelvändningskontring på öppna ytor så kan det smälla till för 5-3 och sannolikt klar torsk. Men dessa försök har blivit allt färre under matchen.
Kommentera