Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2108609

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Sitter och håller på er då jag önskar leksand all olycka. Ni har ju dominerat och ägt spelet, därför är det så onödigt av sondell att bjuda på två och kanske ge bort matchen.

Hoppas på två snabba av er nu sista fem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Rytter:

Vad gulligt

Hur går det i allsvenskan? Innerst inne är det Hellkvist du är förbannad på för att han bytte klubb under som jag också tycker tråkiga omständigheter.

Båda parter hade kunnat sköta det snyggare

Jag har inget emot Modo

Varför detta hat mot Leksand. Är du fortfarande bitter efter 16-17? Vi borde inte vunnit då Modo var bättre men vem har sagt att hockey skall vara rättvist?

Ha en trevlig kväll // Mattias
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Rytter: Ja, Trottoarkanten har ju antagligen er rättmätiga plats i SHL denna säsong efter Tjommens "avbryt kvalet - vi måste ta samhällsansvar!". I år har de ju lyckats bättre efter att ha ÖÖÖÖÖÖST pengar på spelaköp en säsong när alla klubbar kommer att backa ekonomiskt, men de räknar väl lugnt med att sälja en och annan trottoarkant för att komma undan konkurs.

Men tyvärr, där kommer Trottaren 3 mot 1 och vi har tagit vakten. 5-3, spiken i kistan. Och strax därefter 6-3 också det i tom kasse.

OK.

Avstår från fyrtioelvahundra inlägg om domedag och avgå alla som det brukar se ut numera på pölserligt hockeysnack. Nöjer mig med.

Vi bryter ihop. Och kommer igen.
Kommentera