Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2108638

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Rytter:

Vad gulligt

Hur går det i allsvenskan? Innerst inne är det Hellkvist du är förbannad på för att han bytte klubb under som jag också tycker tråkiga omständigheter.

Båda parter hade kunnat sköta det snyggare

Jag har inget emot Modo

Varför detta hat mot Leksand. Är du fortfarande bitter efter 16-17? Vi borde inte vunnit då Modo var bättre men vem har sagt att hockey skall vara rättvist?

Ha en trevlig kväll // Mattias
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74:

Nej inte enbart på Hellkvist som du hoppas. TJ är äcklig som tar kontakt med tränare med nyskrivet 3års kontrakt utan att ens prata med klubben innan. Brynäs och SAIK som jagade björn gick till klubben först och fick nej sedan var det nog med det.

Sedan alla turer med leksand och ekonomin samt att man utnyttjat statliga lönegarantin när man var konkurrsmässiga och ändå fortsatte att värva är bara äckligt.

Ja jag hoppas att det går dåligt för leksand för det har alltid varit en klubb som framkallar en känsla av att man vill kräkas.

TJ ville ta samhällsansvar och stänga för allt spel förra året, nu ville han ha in publik eftersom det slår så hårt ekonomiskt mot er.

Det enda positiva med Leksand är att man vet att ni hittar vägar att bli loosers igen, är det inte galna ekonomiska satsningar så är det interna strider eller annat.
Kommentera