Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2108943

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockeys ståldamer går från klarhet till klarhet krossar DamPungen med 7-2 idag och toppar SDHL, tätt följda av srorsatsande DamPölsan.

Luleå förlorade 29 september mot Dampölsan, efter att ha haft ledningen med 2-3 inför sista men tappat tredje perioden med 5-1.

18 oktober hade de ledningen 3-0 inför sista mot DamHV, men tappade tredje perioden med 0-3 och vann först efter straffar.

Och 13 november hade vi 1-1 mot SDE, men tappade tredje perioden med 4-1 och torskade. MEN: den matchen saknade vi våra fem finska landslagsspelare, eftersom de satt kvar i Finland i karantän, sedan en av de andra spelarna vid finsk landslagssamling testat covidpositiv.

Men övriga 19 matcher har vi vunnit och tagit 3 poäng i samtliga. Och när vi andra gången mötte det största hotet DamPölsan krossade vi dem med 8-2!

Det fanns ju en uppfattning om att Luleå Hockeys damlag nu - efter att ha dominerat svensk damelithockey i många år och dessutom blivit världsmästare för damklubblag - men därefter tappat många spelare bl a efter att de lagt ned långa och framgångsrika karriärer, nu skulle tappa och andra lag ta över.

Men så ser det inte ut nu. Allt talar för att Luleå Hockey och DamPölsan kommer att fightas om mästerskapet i år.

Det tackar vi för.

TILLÄGG: Ser att Hockeysverige publicerar en "matchrapport" från Luleå Hockey - DamPungen.

Men någon rapport är det inte utan lika meningslöst - bara för att generera klickningar och annonsintäkter - som den skit de publicerar under det fruktansvärda bedrägeriet "matchrapport" för SHL - om det nu inte gäller Apans matcher, eftersom Aprunkarna på Hockeysverige faktiskt tittar på Apans matcher.

Det är alltså bara resultatet och målskyttarna de "rapporterar" efter att ha kollat in matchresultatet på förbundets sida. Kompletterat med lite "information" de på 2-3 minuter letat upp på förbundets sida.

Läs, och kräks:

"Det går fortsatt bra för Luleå i SDHL. På söndagen mötte laget Linköping i Coop Norrbotten Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Linköping blev 7–2 (1–1, 2–1, 4–0). Nicoline Jensen gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Michela Cava, Petra Nieminen, Emma Nordin, Josefine Persson och Ronja Savolainen, målen för Linköping gjordes av Gracen Hirschy och Emilie Kruse Johansen. I nästa match möter Luleå Brynäs borta på lördag 12 december 18.45. Linköping möter HV 71 onsdag 9 december 19.30 hemma."
Kommentera