Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2110550

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Men, som Johan Henric Kellgren förklarade när han för 242 år sedan skrattat åt alla och envar i "Mina Löjen" och avslutat med att han skrattar ännu högre åt sig själv, så kan vi i Luleå hålla oss för skratt sedan vi låtit Jesper Sellgren - som vi skulle haft billigt - lira för HK Arslet; vidare att vår egen produkt Pistol Pete gör succé för Trottoarkanten; samt att vår egen produkt Konstantin Komarek släpptes.

När det gäller Komarek släpptes han ju nyss från KHL-Riga och man hade gärna sett att vi huggit på honom, men nu är det klart att han går till Biel-Bienne i Schweiz.

Och då kan man hålla sig för skratt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Full omgång i SHL idag, förutom då att Luleå och Pölsan inte spelar. Röglet tar emot Apan hemma och med Patrik Westberg som kommentator lär det bli en match att följa.

I slutet av första perioden leder Röglet med 1-0 men laget verkar lite trött, jämfört med den imponerande insatsen mot Luleå för två dagar sedan. Röglet, som säkert påverkas av post-covid-svaghet och med match varannan dag i drygt två veckor, kan ju inte vara på topp varje gång. Men nog borde det räcka för att piska Apa väl?
Kommentera