Luleå HF

116354 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2115637

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Här testar vi julöl i dessa tider, på länkad länk reagerar två gossar from abroad på SHL lagens logos

Underhållande att höra deras okunniga utomstående åsikter
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Senare ikväll har vi Oskars mot Läjkers - den sista matchen i SHL innan julafton.

De stackars oskarna som var så nära att vinna mot Luleå i torsdags riskerar nu att torska - vad är det? - 14e matchen i rad och därmed väl tangera sitt eget torskrekord från ifjol.

Grejen är ju den att Oskars nuvarande säsong i SHL är ett j-a bedrägeri eftersom de tillsammans med Trottoarkanten fick stanna kvar utan att kvala, sedan Tjommen snabbt och taktiskt gått ut och ylat om samhällsansvar och fick med sig tillräckligt många för att lyckas, tyvärr. Så dessa båda lag lirar nu i SHL på platser som rätteligen borde ha tillhört troligen Burkölen och MooDoo.

Stackars MooDoo dråsade ned sig totalt och bottnar nu i Allsvenskan, medan Burkölen inte tycks kunna utmana Timrå som i årets allsvenska tagit en väldig kontroll.

Om Oskars ikväll tappar tre pinnar kommer de att inta bottenplatsen i den konverterade SHL-tabellen strax efter HV medan bottenlagen i den officiella tabellen - Pölsan och Malmoe - ligger just ovanför.

Visst. Det är mycket kvar. Men just nu pekar data på att det kan bli HV och Oskars som får mötas senare i vår för att avgöra vilket av de båda lagen som sparkas ned i Allsvenskan, och ersätts av Timrå.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Hmm, de verkar ha fått i sig mer än julöl, det mesta av det belagda med straffrättsliga åtgärder i de flesta länder.

Nissarna tycks vara från Los Angeles, hem för LA Kings, och en överblick visar att detta låtsas-lag i Kalifornien växlat symbol hur ofta som helst.

Men nu tycks de ha fastnat för en krona och "LA". Vilket då ska vara bästigast i världen, enligt de påstrukna nissarna.

Bara att acceptera deras visdom och leverera hyllningssången (länk).
Kommentera