Luleå HF

116354 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2115807

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tycker också det mesta pekar på Hv och Oskars till ödesvalet, men ve den som yttrar något om det i brynäsboken😅
Där ska man hänga med huvudet och säger man något positivt som utomstående klassas man som troll och ironisk😎

Men vi som ser objektivt på det hela ser ju att Brynäs bör klara detta utan några egentliga problem, de ska de facto vara glada att sänket Oskars inte åkte redan i våras, de lagen som hade kunnat komma upp hade med säkerhet presterat bättre än Oskar denna säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Ja, jag såg hur pölsasnacket tycks ha importerat igelkottstaktiken från isen. Hockeypölsan och sparkbollsnorrköping påminner om varandra - lag som haft enastående storhetstider och därefter har en "trogen" och stor skara av läktarcoacher som alltid vet bäst och som alltid hemfaller till att alla ska avgå när inte klubben blir/är mästare. Och gud bevare den utomstående som blandar sig in i diskussionerna med annan åsikt.

Vi i Luleå hade ju inte alls sådan lång period av framgångar som Pölsan, men efter finalförlusten mot er Ulfvar 1997 gick vi ned oss rejält p g a svåra ekonomiska problem och egentligen häckade vi lågt nere i Elitserien ända till dess att Rönken och Bulan tog över nästan 15 år senare. Många säsonger inledde vi hopplöst sist i serien men Uffe Taavola som ledde laget ändrade ingenting och lät spelet fortsätta. Med tiden hade spelarna - många trotjänare som t ex Åkerström, Burra, Skuggan, Bulan, m fl - fått upp orken och spelat ihop sig. Och nästan alltid nådde vi till slut slutspelet ändå, även om det många år innebar respass i kvarten. Och - vi behövde ALDRIG kvalspela för att bli kvar även om det var extremt nära en gång, då i stället Morsan fick ta kvalplatsen, försvann och inte kommit tillbaka.

Men under alla dessa år vande man sig vid att acceptera matcher och år då vi inte räckte till men vi blev kvar ändå - som "motgångssupportrar". Riktigt fint!
Kommentera