Luleå HF

116356 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2118900

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
2-2 efter två perioder och 17-30 i skott.

Tycker alltså att Luleå har fått igång spelet bättre än Djurgårn och att det blivit allt tydligare ju längre matchen gått. Att det trots allt är oavgjort beror på att laget kröp ihop och inte gick ut och låg närmare gårdarna vid deras båda mål.

DIF HAR ju bra hemmstats speciellt på senare tid men det känns inte riktigt så av spelet.

Som det nu ser ut känns det mer som att Luleå får in 2-3 än DIF 3-2 i tredje, fast det kanske som vanligt slutar 2-2 som det nu står.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tycker vi är ojämna. I vissa matcher har vi en jävla bra offensiv, i andra en tät defensiv på samma nivå som förra året, ibland sitter båda men ofta haltar det lite bakåt. Det är som att vi inte orkar hålla nivån i match efter match. Det är väl rimligt att tro att vi har ett svagare försvar än förra året men också lika rimligt att tro att vi har en starkare offensiv än förra året. Men om vi inte får ihop laget så hjälper inte det.

Jag tror att vi kan vara med hela vägen men jag tror att vi behöver Lassi för att lyfta till guldnivå. Men slutspel är ett annat djur, det vet vi av erfarenhet. Kanske får vi fram all potential då och då jvlar ...
Kommentera