Luleå HF

116356 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2119046

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Angående din analys längre ned: tror du har rätt. Vissa år kan Berguven gå starkt men i år har det inte riktigt lyckats. Tror att det inte enbart är hans fel utan kanske än mer att försvaret inte höll måttet när Berglund inte utvecklades med Erik lika bra som tidigare Jesper och Nisse. Det BLEV svårare att vara vakt i Luleå och sedan har det blivit lite ond cirkel där uteförsvaret känner sig otrygga och kämpar inte "stort" med tillräcklig energi utan krymper ned framför mål, vilket i sin tur innebär att det blir svårare för Berguven, det går sämre, och då fungerar uteförsvaret ännu sämre, och då blir det ännu svårare för Berguven. Men i detta nu har han 88,78% räddningar och är #23 i målvaktsligan - vad det är beror på är det inte speciellt acceptabelt i ett lag som Luleå förstås.

Att ha petat in Lil-Nisse med Erik är klokt men det dröjer kanske innan det lyfter försvaret.

Klart att om Luleå signar Lassi kommer det att bli en rejäl skjuts och självförtroendehöjande effekt.

Vi får se vad som händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Apans tre senaste matcher:

• Trottoaren-Apan 5-3
• Apan-Gangsteröret 4-1
• Apan-Trottoaren 1-3

8 mål framåt, 9 bakåt.

Galningen highsticking Lindströms facit.

Inga mål, inga passningar inte ens inne på isen vid något mål framåt.

Däremot varit inne på ett bakåt samt suttit utvisad vid tre tillfällen, bl a en gång när det PP som följde ledde till att motståndarna kvitterade och sedan vann.

Helt klart att Trottoaren äger sönder Apan med den skickliga trottoarlinan mot det patetiskt svaga apförsvaret där backarna inte hinner med annat än att göra misstag medan sektprimadonnaforwardskulturen inte hjälper till.

När de nu sparkat Fläskberget är det obegripligt hur de kan låta den galne highstickingen gå kvar och skrota extremt överbetald. Fortsätter sekten med den idiotin kan highsticking lyckas spela ned Apan till Allsvenskan förr eller senare.
Kommentera