Luleå HF

116349 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2124378

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sveriges bästa målvakt någonsin - Henrik Lundqvist - har nu gått igenom den komplicerade hjärtoperation han behövde. Vi hoppas att det går fortsatt bra nu, Henrik, och alla vi som har en faiblesse för svenska vakter är med dig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu har förbundet tagit beslut om att junisserierna läggs ned för säsongen. Vidare meddelar man att några kval till SDHL inte heller kommer att genomföras.

När det gäller norra damettan, hobbyserien som bara två lag får vinna (DamApan och BurkaDamen), där Luleå och DaMooDoo deltar med hobbylag, för att det överhuvudtaget ska bli en "serie", spelades senaste matchen 8 november när Luleå Hobby spöade DaMooDoo med 6-3.

Sedan avbröts serien och man kan nog utgå från att den inte tas upp igen. ApPeas jättestora satsning på damhockey blir alltså bara fyra matcher under en hel säsong, imponerande.

"Sluttabellen" har Luleå, DaMooDoo och DamApan på delad ledning med sex poäng.

DamApan har bara ett enda möte med Luleås hobbylag under hela säsongen. Matchen spelades 14 oktober och DamApan vann skotten med hela 15-53.

Men det var valig apskott, dvs utan att bli mål, medan Luleås hobbydamer pangade in två baljor och vann matchen med 2-0.

Det får DamApan leva med☺
Kommentera