Luleå HF

116350 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2125423

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Underbara nyheter om de stämmer. Viss ringrostighet kanske men garanterat helsugen på att spela!
Yesss 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fyra SHL-matcher i kväll:

• Luleå HF - Linköping HC
• Brynäs IF - Djurgårdens IF
• Rögle BK - Leksands IF
• Färjestad BK - IK Oskarshamn

Nu ska man väl inte jinxa en match i förväg men så svaga som Pungen var senast har man svårt att tro annat än att vi vinner. Berguven tar spaden?

Pölsan mot gårdarna blir ju en intressant retur efter senast. Röglarna SKA väl slå Trottoarkanten men Kanten är inte ofarlig. Och så fortsätter väl Oskars nystartade förlustrad mot Ulfven, eller?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, så är det. Han har ju haft spade i 15 KHL-matcher under hösten, ända in i december, men det är klart att då har han fått spela med ett lag utan fungerande utspelarspel:-) Bl a tror jag de haft en ex-apa som back, det säger ju en hel del.

Men innan dess har han ju hela sin karriär i princip med Luleå Hockey och sedan länge med Rönken/Bulan-hockeyn. Så vi hoppas att han snabbt kommer in i det igen.

Det finns en hel del duktiga vakter i SHL men med Lassi och Walle räknar jag med att vi får seriens bästa målvaktspar, förstås i konkurrens med Röglet som även de har två Luleåutbildade vakter:-)

Bra målvaktande är nästan ett krav för att nå långt i kampen om Le Mans och Luleåutbildade vakter finns ju också hos Läjkers och HK Arslet, men Luleå och Röglet med två var ligger nog bäst till.
Kommentera