Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2126905

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så har vi fått Luleås laguppställning mot Pölsan och den är väsentligen densamma som vid matchen mot Pungen i tisdags, med undantag för att Styrman blir sjunde back i stället för Berglund. Dessutom saknas Berguven även ikväll och båsdörren hanteras av en annan junior än Josbrant, nämligen Sebastian Andersson.

Pölsan kommer såvitt jag kan se med väntat fullt lag bestående av the Gun Gunler, Mannberg, Billins och andra pölserliga helt egna produkter.

FriBrottarSören och Älvsby-Öhlund zebrar matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
11.30 spelar och Luleå får nu matchens första PP. Det är Mannberg som ordentligt griper tag i lill-Nisses arm och sliter fast honom när han passerar efter sarg. Helt tydligt och Peter Andersson förlorar rejält i respekt genom att gestikulera och protestera mot zebrorna efter en sådan tydlig utvisning.

Luleå har helt dominerat spelat under inledning - är snabbare, skickligare och mer kreativa hela tiden trots att Pölsan verkligen kämpar, inte sällan med lite småfula tillgrep typ bultar och slår på spelare utan puck.

LULEÅ HAR MÅNGA GÅNGER PLACERAT PUCK FRAMFÖR OCH NÄRA PÖLSAVAKTEN, MEN DEN HAR VARIT STABIL OCH DESSUTOM KÄMPAR ALLA PÖLSOR FRAMFÖR VAKTEN SOM VORE DE RESERVMÅLISAR.

Äh, vad fan- Råkade skriva med versaler. Och äh, va fan - Luleå lyckades inte speciellt bra i PP. Pölsan ska ju ha ett tämligen skitkasst boxspel men inte idag inte.
Kommentera