Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2126960

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
11.30 spelar och Luleå får nu matchens första PP. Det är Mannberg som ordentligt griper tag i lill-Nisses arm och sliter fast honom när han passerar efter sarg. Helt tydligt och Peter Andersson förlorar rejält i respekt genom att gestikulera och protestera mot zebrorna efter en sådan tydlig utvisning.

Luleå har helt dominerat spelat under inledning - är snabbare, skickligare och mer kreativa hela tiden trots att Pölsan verkligen kämpar, inte sällan med lite småfula tillgrep typ bultar och slår på spelare utan puck.

LULEÅ HAR MÅNGA GÅNGER PLACERAT PUCK FRAMFÖR OCH NÄRA PÖLSAVAKTEN, MEN DEN HAR VARIT STABIL OCH DESSUTOM KÄMPAR ALLA PÖLSOR FRAMFÖR VAKTEN SOM VORE DE RESERVMÅLISAR.

Äh, vad fan- Råkade skriva med versaler. Och äh, va fan - Luleå lyckades inte speciellt bra i PP. Pölsan ska ju ha ett tämligen skitkasst boxspel men inte idag inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hm, Pölsan fick bara stå emot länge, men efter det lyckades boxspelet har de växt och kommit i många snabba spelvändningar, dock utan att få alltför farliga llägen.

Och nu hittar zebrorna en utvisning på Luleå som ingen av oss ser. PE-effekten?

Nu kommer Pölsans skrämmande effektiva PP. De har egentligen inte bättre stats än vi, men det beror ju att de tidigare varit kassa, nu rejält bättre.

Vi klarar dock detta, men då åkerthe Gun Gunler ut för klubba i ansiktet på Luleåspelare.

Perioden över, Luleå inleder andra med 1.57 i PP.

Utvisningen på Luleå var felaktig anser jag, medan Pölsan kunde haft betydligt fler. Men inte oväntat med FrSören och älvsby-öhlund.

Pölsan gör berkligen sitt bästa, men i brist på lika bra spel som Luleå kör de mer fysiskt och - enligt mig - tveksamt godkänt vid flera tillfällen.

Luleå ägde sönder Pölsan rejält länge i perioden men mot slutet fick matchen en karakär som bättre passade Pölsans giftiga attavkanfall.

Det här måste vi hindra. Kan vi inleda andra lika bra som första känns det bra:
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja likt Linköping i tisdags känns det ungefär som när Sverige möter Italien i VM. Man undrar hur det gick till att det är 0-0 efter första perioden. Det är ju knappt så Brynäs får låna pucken. Men vi måste bli kyligare framför mål...
Kommentera