Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2127098

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Känns som att Pölsan lirar som de gjort i senare matcherna. Kämpar trots att de är nedtryckta i spelet men med giftiga forwards när de får chans. Kör också tufft fysiskt och det är kanske det som sätter igång Harper. Denne Harper kommer från sidan och sätter in en tackling med axel mot huvud och fattar inte varför han åker på match. Man förstår, att han har svårt att förstå, om hans intelligensnivå speglas av hans utseende av hjärnslö flåbuse.

Det som irriterar mest är Peter Anderssons osportsliga uppförande där han rycks anse det som sin uppgift att sätta press på domarna genom att uppträda som en SHL:s motsvarighet till trump.

När det gäller matchen: Luleå äger ju den ganska bra, men det tycks inte bekymra Pölsan som tycka ha det så här match efter match och så slår de till med giftiga forwards.

Vill nog tycka att båda lagen jobbar rejält och med 1-1 - Luleå inleder första minuterna av tredje i box - kan det nog sluta hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Harper protesterar ju inte ens. Han åker ju snällt ut från isen in i omklädningsrummet. Tacklingen då? Jo den är onödig om än inte så speciellt hård. Annars hade Ilomäki inte spelat vidare. Onödigt som sagt, även om Ilomäki inte kan åka omkring framåtlutad som en Stiga bordshockeyspelare...
Kommentera