Luleå HF

116358 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2130505

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vi dominerar fullständigt men inte dom där vassa chanserna, de kommer . Idag äter vi Apmiddag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Apans tränare förklarar att de vill ta kommando, styra spelet och äga puck, men erkänner att det blev precis tvärtom under första perioden. He he.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jag tror att du har rätt! Apan kommer hit och vet mycket väl vad som väntar sedan de mötte oss senast. Då gick det snabbare att få hål på Apan, men kan vi fortsätta så här kommer det: jag håller med du!

Det är förvånande att Apan har så svårt att skydda sig när vi går till anfall, men Einar Wolf, Brännis, även Hållander är så snabba och skickliga att aporne har svårt att hinna med. Detsamma gäller de övriga Luleåspelarna som hittar vägar in i djupet på Apan. Apan gör allt de kan, men de kan helt enkelt inte bättre, känns det som.

Apornes anfall är så väldigt tafatta. Som jag skrev: pass till en forward som ska gå in vid vänster sarg över blå där han direkt möter tre Luleåspelare. Därmed har Apan nästan inte alls kunnat komma fram till några farligheter eller ens lägen där det kan bli farligt.

Skulle väl uppskatta spelet till typ 80-90% för Luleå. Därmed också slutsatsen att Apan helt enkelt inte håller vår nivå.

Visst, även fast man har så mycket av spelet finns alltid en liten risk att man kan torska om man har oflyt.

Men av det vi sett hittills kommer Luleå att spöa Apan även om vi råkar ha lite oflyt.

Menar INTE att jinxa, men rapporterar så gott jag kan objektivt av det vi sett. Visst kan det gå åt helvete ändå, men av det vi sett blir det snarare himmel.
Kommentera